Spiritualitás Blog: 2010. január

Szeretettel köszöntelek a Szemléletváltók Klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz .

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 778 fő
  • Képek - 197 db
  • Videók - 417 db
  • Blogbejegyzések - 423 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 75 db

Üdvözlettel,

Szemléletváltók Klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Szemléletváltók Klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz .

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 778 fő
  • Képek - 197 db
  • Videók - 417 db
  • Blogbejegyzések - 423 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 75 db

Üdvözlettel,

Szemléletváltók Klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Szemléletváltók Klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz .

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 778 fő
  • Képek - 197 db
  • Videók - 417 db
  • Blogbejegyzések - 423 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 75 db

Üdvözlettel,

Szemléletváltók Klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Szemléletváltók Klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz .

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 778 fő
  • Képek - 197 db
  • Videók - 417 db
  • Blogbejegyzések - 423 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 75 db

Üdvözlettel,

Szemléletváltók Klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Szemléletváltók Klubja hírei - 2010. január

 A teljes kiőrlésű lisztek a gabonaszem összes alkotórészét tartalmazzák, vagyis a csírát, a korpát és a héjrészt is. Az ásványi anyagban gazdag korpát nagyobb szemcseméretűre őrlik, így ezek a kenyerek jellegzetesen morzsás szerkezetűek, és kedvezőbb táplálkozás-élettani hatással rendelkeznek. A tészta állaga masszívabb, mint a fehér kenyerek tésztája.

 Gyakran szokták ezeket a termékeket táplálkozástani szempontból értékes magokkal (szezámmal, napraforgóval, tökmaggal) dúsítani.

Utolsó hozzászólás

Szarka Ildikó üzente 8 éve

Kedves Éva
Sajnálom,hogy nem jutsz hozzá teljeskiörlésö liszthez ,mert nagyon finom és táplálo kenyeret lehet belöle sütni.Én egy ideje probálkozom az itthoni kenyérsütéssel és most már elmondhatom,hogy egész jól sikerülnek. A tapasztalatom az ,hogy a gépben nem sikerültek ugyanis nem tudta rendesen megkeverni a dagasztom a teljeskiörlésö kenyeret csak akkor ha jóval több vizet tettem hozzá mint egyébbként kellene .Igy aztán borzasztó állaga lett,ezért inkább a gáztüzhelyem elektromos sütöjében sütöm és azota olyan amilyennek lenni kell. Szivesen megosztom veled a tapasztalataimat ha irsz privártba az email címemre addig is küldök egy receptet azokhoz az anyagokhoz amivel rendelkezel.

Búzakorpás kenyér 2db 50dkg -os kenyérhez

20 dkg búzakorpa
40dkg fehérliszt
10dkg búzacsíra ezt ki hagyhatod ha nincs akkor kicsit több lisztet
1 ek olvasztott vaj vagy olaj
kb 3 dl víz
3 dkg élesztö
1 tek só
csipet cukor a z élesztöhöz

a többi már ugyan az mint a kelt tésztáknál
ha már a formában is meg kelt akkor a tetejét be kell vagdosni és VIZES ECSETTEL BE KELL VIZEZNI A TETEJÉT ez fontos
190 fokos sütöben kb 40 percig süsd.
Jó étvágyat

Tovább 

A tudatos táplálkozás művészete

A TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS MŰVÉSZETE, AMELYNEK LÉNYEGE, HOGY HATÁROZOTTAN ÉS FOLYAMATOSAN A JELEN PILLANATRA ÖSSZPONTOSÍTUNK

Gregorian Bivolaru

"Az élet minden egyes pillanatában választhatjuk azt, hogy tudatosítjuk, és az ismeretlenből kiemeljük a halhatatlan, fény alkotta, önmagával megbékélt lényegünket, a Felsőrendű Isten Önvalót, az Atmant. Minden egyes tudatosan megélt pillanat megajándékoz bennünket fenséges gazdagságával, és lehetővé teszi, hogy a világmindenség isteni, felsőrendű erőivel összeolvadjunk, amelyek teremtő erővel árasztanak el bennünket.

Utolsó hozzászólás

Gőllei Szilvia üzente 8 éve

Érdekes jó látás neten tudatos táplálkozásról.Háát én inkább csak miteszünk az ételt.

Tovább 

 

 Holnaptól más leszek, ma még maradok a régi, de holnaptól teljesen megváltozok. Azért holnaptól mert ma még nehéz elindulni ezen az úton, de elhitetem magammal, hogy holnap már minden könnyen fog menni.  Bizonyára Te is, mint minden ember küzdesz ezzel a dilemmával. Ne tedd sose gondolj ilyeneket a holnapról.  A holnap  az nincs, majd lesz (talán), a holnap csak egy ábránd egy képzelet. 

 A most az van az teljesen a tiéd, élj vele, tégy vele bármit amit csak akarsz ezt senki nem veheti el tőled.

Utolsó hozzászólás

Lovassy Ilona üzente 8 éve

Holnaptól nem lehet ,,más lenni'', mert örökké itt és most van.
Ez olyan, mint amikor a mesébe az öregasszony kiirta az ajtajára a halálnak, hogy ma nem, majd gyere holnap

Tovább 

 Néha elgondolkozom azon, hogy mért nem tudjuk értékelni és megbecsülni az életet. Miért hagyjuk, hogy minden hétköznapunk ugyanolyan átlagos, céltalan kavargás legyen... Mert az! Ha szétnézek a világban mindenki csak rohan, mindenki törtet előre, de közben már nem is tudja mi a cél.

 Ha

megtudnád, hogy 30 napod maradt az életből ugyanígy viselkednél? Ugyanúgy elvesztegetnéd a perceket és nem tennél semmit? Nem hiszem... Akkor értékes lenne minden pillanat.

Utolsó hozzászólás

Eipl Jánosné üzente 8 éve

Csak annyit tudnék hozzátenni: "Most élsz, most vigyázz, hogy jój csináld.."

Tovább 

 

  Az elmúlt évtizedekben fokozatosan cseréljük le a természeteset a mű dolgokkal. A 19. században még szinte ismeretlen műanyag mára elárasztotta az életünk minden területét. Jó ez vagy rossz? Felfogható ez a vegyipari lobby előretörésének is. A háztartás, bútorzat, mindennapi cikkeink kemikáliával vannak átitatva.  Jócskán elszoktunk a természetes dolgoktól.

 Kérdés szükségünk van-e ennyi mű dologra. Talán a gond ott kezdődik, amikor ott is műanyagot használunk, ahol nem volna szükséges.

Utolsó hozzászólás

Szarka Ildikó üzente 8 éve

Kedves László !
Köszönöm biztató soraidat.Úgy érzem ,ha késön is de ráébredtem arra amire itt mindanyian és igyekszem azon az úton járni amiröl Te is írsz.Igaz még csak most léptem rá ,de minden errőmmel azon leszek.hogy jó nagy léptekkel haladjak rajta.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu