Szeretettel köszöntelek a Szemléletváltók Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz .
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szemléletváltók Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szemléletváltók Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz .
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szemléletváltók Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szemléletváltók Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz .
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szemléletváltók Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szemléletváltók Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz .
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szemléletváltók Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
M Imre írta a(z) Aranyosi Ervin: Jóra tanítók blogbejegyzéshez:
Miért fontos a fűszerek sorrendje főzés közben? Az ájurvédikus konyhában a fűszerek nem pusztán ízesítők – energiát hordozó gyógyító eszközök. A sorrend, ahogyan használjuk őket, meghatározza az étel ízvilágát, az emésztésünkre gyakorolt hatást, sőt, a testünkben áramló energia minőségét is. Amikor a főzés elején kerülnek a fűszerek az olajba, az illóolajok felszabadulnak, az ízek „kinyílnak”, és az étel emésztéskönnyítő, gyógyító ereje felerősödik. Az olaj, mint vezető közeg, segít, hogy a fűszerek hatása minden falatban jelen legyen. Ha a főzés végén ...
3 napja
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu