Red mental üzente 11 éve

Amiről itt hallunk, az a tudás biztos nem földi eredetű ,a tankönyvek és a hivatalos média ilyet nem közvetít.A hasonló súlyú információkhoz csak bizonyos emberek jutnak hozzá.Jásdi kis Imre is ilyen lehet , kapcsolatban van egy földönkívüli magasabb szférával és onnan származhat ez a tudása.

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Még most se ismeri...

Válasz

Andrassy Mariann üzente 11 éve

A földgázt és a kőolajat már Kr. előtt néhány ezer évvel ismerte az ember.
Az ókorban használt orvosi eljárások során etilént használtak - mint fájdalomcsillapító, kicsit olyan az illata, mint a virágé, beszippantása bódító hatást nyújt (nagyobbat üt mint a kalapács),
Az ókori kínaiak már négyezer évvel ezelőtt bambusznád csövön vezették a földgázt a tűzhelyhez, amelyen tengervizet párologtattak el, belőle sót kristályosítottak.
Kőolajat használtak a fáklya gyújtáshoz és a hajók kenésére is. Kr. után 200 körül Lucius Severus római császár olaj tüzelésű fürdőt építtetett magának Konstantinápolyban.
A harcászatban a petrolkémiai tüzek használata gyakori volt a keleten, mivel a hadviselő felek könnyedén jutottak gyúlékony naftához és kátrányhoz.
Régészek ősi halál kamrákat találtak a mai Törökország nyugati részén, melyek természetes gázokkal(metán) működtek.
Az ember mindig leleményes volt, van, lesz.

Válasz

Papp Laci üzente 11 éve

Köszönöm szépen a választ!Ezek után a gáz keletkezése az már világos erről az elméletről már volt szerencsém olvasni,de a nagy kérdés még mindig nyitott ,hogy hogyan kezelték évszázadokkal korábban .Vajon hogyan voltak képesek hasznosítan iezt az iszonyú nagy mennyiségű gázt.Az akkori világban szerintem még nem voltak gázfogyasztó berendezések.Akkor mit kezdtek vele?

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Kedves Laci. A tengerek, óceánok mélye tele van megfagyott metánnal. Amikor a külső felmelegedés következtében nagyon felmelegszik a tenger, az óceán vize, lassan - elérve egy bizonyos hőfokot, a metán elkezd felolvadni, és gázzá változik, feljut a víz felszínére, mivel könnyebb a víznél. Amennyiben hatalmas koncentrációban terül szét az óceán felett, - mivel éghető gáz, lángralobban. Képes az egész Földet átfogó tűztengert alkotni. Volt, amikor Vízözön pusztította el nagyrészt a földi életet, és volt amikor a Tűztenger. Éppen ideje lenne már, hogy az embereknek az Igazat tanítsák a sok - sok félrevezetés helyett. Nem voltunk soha majm ok, nem egyenesedtünk fel kétlábra, és nem voltunk csupa-szőr ősemberek. Istentől, a Csillagokból, egy -egy csillagképből, más bolygóról jöttünk a Földre. Minden emberi - anyagi testet egy Örökéletű Szellemi Lény éltet, ezek vagyunk MI. Amikor elhagyjuk a halott anyag, a holt-test marad vissza, mert az anyagi, tehát az anyaghoz tartozik. MI Hazamegyünk a Fénybe, és ha akarunk, újból megszülethetünk a Földre.

Válasz

Andrassy Mariann üzente 11 éve

Amit Darwin mondott, annak jelentős része, részleteit tekintve "helytelen", és a mai biológusok egészen másfajta tudományt művelnek, mint a száz évvel ezelőttiek.
De, még Darwin is meglepődne azon az állításon, hogy, a majomtól származik az ember.

Én vagyok!
A természet nem törekszik arra, hogy értelmes lényekkel népesítse be az univerzumot.
Az éjszakák sem az emberi igények kielégítésére lettek meghatározott hosszúságúak.
De van természet, van éjszaka, van ember, van stb. és ha mindezeket LÁTNI akarod, akkor VIZIONÁLSZ.

Van egy ősi szimbólum az Élet virága, mert egy virágra emlékeztet, és mert minden élő és nem élő létező felépítését és működését fejezi ki; mindent, ami valaha is manifesztálódott.
Hogy ki, honnan, merről, hány méter, számít az?

Válasz

v. a. üzente 11 éve

az infót a kötelező ifjúkori "fejtágítás" során szereztem.

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Vicces vagy Mariann...ha-ha!

Válasz

Andrassy Mariann üzente 11 éve

"Én nem hiszek abban, hogy mi emberek a majomtól származunk."
- most hallom először, honnan van az információ, be linkelnéd?

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Hát nem éppen egyszerű az előadás témája, nekem is okozott egy kis fejtörést. Azt gondolom azért, mert nagyon mély és távoli jövőbe nyúlik vissza. Talán azért is nehéz megérteni, mert egy alacsonyabb kultúrából (ahol most vagyunk) nehezebb megérteni egy magasabb szintű kultúrát. De borzasztóan érdekes, logikus következtetésekre épül. Igaznak tűnik! Lehet, hogy azelőtt egy intelligensebb ember lakta és irányította a Földet. Én nem hiszek abban, hogy mi emberek a majomtól származunk.
Ha jól értelmezem, akkor az előállított gázt a Jégkorszak utáni Föld felmelegítéséhez használták, így megteremtve az élethez szükséges feltételeket. Az elme számára hihetetlennek tűnik ez az elmélet, ezért még valós is lehet!

Válasz

Papp Laci üzente 11 éve

Már 2x hallgattam meg az előadást mire valamit megértettem belőle.De még nem teljesen világos,hogy hogyan is keletkezik az a sok gáz és mi lesz vele hogyan kezelik??

Válasz