Csizmadia Éva üzente 11 éve

Édi-Bédi!

"Ezer éve" nem ittam,
de bölcsekkel haladok.
Meglocsolnám bennük borral
"szomjazó" tudatuk.
Had szólják két korty közt
meditatív énük.
Harsány hangon "énekelve"
"Égi" reménységük! :)

Hallelúja!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

A Hunok mantrája: " Kedves Barátom"
Lenyűgöző! Még mindig.. ...Újra és Újra elolvasom. Mélységes csoda.
Szerelmes szavak. Olyan Íze van mint...... milyen is? Jah! Mint az Égből érkező "mannának", melyből minden lélek annyit vesz el amennyit csak akar.Én Sokszor , sokat!

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

K,,Cs Évi!
120/
"Cserben hagyni a bort én soha nem tudom,
testem terhét vinni nélküle nem tudom,
legjobban szeretem azt a pillanatot.
ha már nyújtják kupám ,s már megfogni nem tudom!

101/
Ha áhítod a bort ,a bölcsekkel fogyaszd,
vagy kedvesed ölén enyhítsd szomjadat,
de mindig mértékkel, sosem dáridózva,
meghitten, s éppen csak locsolgasd torkodat."

Omar Chajjám : Robaiyát

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Na most már mindenki udvarolt mindenkinek, de ha együtt innánk egy pohár bort az feloldaná a közös tudat hangját. Vagy valami ilyesmi.:):):)
Mindenki mindenkihez szólna! De jó volna! :)
Jah! Hiányoztok!
Pusz! Évi!

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Az elme és a tudat:
Mestervonal / E.Tolle,Osho, Bhagavan stb/ szerintti látása,
saját metafórát használva.

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Jelenleg nem egyszerű ezt a dolgot összehozni, de semmi sem lehetetlen.
Én Komárom, Bakonyalja, Győr körzetében mozgok, BP-t ritkán érintem. Valamikor sok időm van valamikor pedig nagyon kevés. Teljesen hétköznapi életet élek, nincs bennem semmilyen különleges tulajdonság - csak úgy egyszerűen vagyok.
Ha valaminek meg kell történnie, az előbb-utóbb meg is fog történni.
De mi légyen a motiváció?

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

K.. ..Attila!
Javaslom tedd fel :

Dr. Wayne W Dyer -Mi az ego? - YouTube filmet. 9 p. magyar felirattal.

Ez méltó párja Srí Bhagavan előadásának.
A kettő együtt kiegészíti egymást.
Szintén egy megvilágosodott mester.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

K....Attila!
Találkozzunk egyszer személyesen.
Bp-n lakom.
Egész nap ráérek.
Déli órákban mindennap a Stadionok környékén vagyok, uszodában szaunában. /10.-14ó között/.
2-3 étterem valamelyikében étkezem.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Gyermekkoromban az összes mesét elolvastam.
Magyart, külföldit egyaránt.
A tanúságukra is ráébredtem.
Most is emlékszem több százra.
A király a gyermeknek király.
A felnőttnek kerál.
Ezért kapott Kossuth-dijat.
"Egy nekem tízezer."

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Kedves Mihály furcsa meséket ajánlasz a társaságnak. Parti Nagy Lajos "meséi"nemhogy 4-5 éves gyerekeknek, de még épeszű felnőtteknek sem valók.

Kár, hogy a műveltségedbe nem fér bele a Magyar népmesék ismerete. Ezek szerint te nem tudod mit jelent az Óperenciás tenger vagy az üveghegy a Kacsalábon forgó palota, hogy a királyfinak miért kell kiszabadítani a királylányt a sárkány fogságából? Ezek szerint nem is érted ezen kifejezések spirituális tartalmát? A Te esetedben ez nagyon furcsának tűnik.
Olyan, mintha két szélsőségesen ellentétes világ élne benned.
Egyszer ez az arcod, máskor pedig egy teljesen ellentétes arcod tűnik elő. Két személyiség egyben.
Melyik az igazi?

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

megvilágosodás,igazság,interdiszciplináris,információ,mesék,tudós,világ,miszticizmus,olvasható....:)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Kedves Évák! Marian!
Esti mese Parti Nagy Lajosnál.
Garantált a jó alvás.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Kedves Lumina, Attila!
A mesék 4-5 éveseknek valók.
Ezen a szinten is tart.
Talán- a felnőtthöz illő mese, Parti Nagy Lajosnál található manapság.
A megvilágosodás igazságához, interdiszciplináris információ is szükségeltetik.
Ez pedig Neumann Lajos .Kvantummechanika c. művében található.
Interneten olvasható. Hozzáfordul jelenleg a tudós világ.
A miszticizmus igazsága tudományosan igazolva nála van.

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Az a jó mese ami sosem ér véget. Követi az örökös körforgást, ami a létezés alapja. Egy jó mese többet ad az információnál. És máris hazaérkeztünk a magyar népmesék világába. A legtöbb magyar népmesének van egy mélyebb szakrális üzenete. Az Andersen mesékre ez nem jellemző.

Ugyanannyi jelentősége van egy mesét lekicsinyíteni, mint felmagasztalni. De ha észreveszed az üzenetét(a valódi tartalmát), akkor nagyobb jelentőséget fogsz tulajdonítani neki.
A mesék jelentősége azért is nagy, mert nem tudni milyen mély gyökérből táplálkozik. Annyira lehet igaz vagy hamis, mint amennyire igaz vagy hamis a jelen világunk.
A magyar népmeséinkből bátran meríthet akár Osho,Eckhart Tolle,Sri Bhagavan és bármelyik nagyra tartott Tanító (lehet, hogy meg is tették).
Próbáljatok meg kielemezni egy magyar népmesét. Rájöttök ugyanarról szól mint amiről mi itt beszélgetünk. Egy kicsit más formában adja át az ősi tudást.
És mi ezeken a meséken nőttünk fel! Nem semmi ezt a tudást birtokolni.

...és a mese nem ér véget...

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Mese az egorol, ami valóssá teszi. Mese a lélekről, ami valóssá teszi. Mese a megvilágosodásról, ami valóssá teszi. A lényeg soha nem az ego, a lélek, a megvilágosodás, vagy bármi más amiről a mese szól. A lényeg a Mese, ami minden esetben egy kitalált 'történet'. A történet legyen bármilyen fontos vagy lényegtelen, legyen bármilyen szép vagy ronda, akkor is csak mese marad. Ezért minden mese, egy-forma mese. Meséljünk bármiről is, élvezzük amíg tart. Azért jön, hogy szórakoztasson minket, nem azért, hogy elhiggyük azokat. A mesék jönnek és mennek, lényegtelenek, és mi mégis találunk bennük mindenféle lényeget. :)

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Vajon lesz e vége a meséknek?

Válasz

v. a. üzente 11 éve

"úgy érzem, nagyon közel van az-az idő, amikor éppen egy beszélgetés közben kerülök az emelkedett állapotba, és akkor kénytelen leszek teljesen őszinte lenni."

-ez jó! Bizony igaz, olyan világban élünk, amikor nem is olyan egyszerű őszintének lenni.

Az elmélet azt mondja, ha annyit és olyan rendszeresen gyakorolnál mint ahogy teszi Mihály, akkor Te dönthetnél arról, hogy mikor melyik állapotban legyél.
Könnyen mondom! Sajnos a hétköznapokban én sem gyakorlok(meditálok)eleget. A megtapasztalásaim 80%-a (A.J.Christian által szervezett) csendtáborra tehető. A maradék 20% a mindennapokra. Ez lassúbb haladást tesz lehetővé.
Lehet, hogy többet fogok gyakorolni!

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Ezt javaslod Mihály:
"Találkozni kellene élőben, csoportban."
Érdekes javaslat!
Talán gyógyíthatnánk egymást kézrátéttel, (ami a neten lehetetlen), vagy csak hosszasan elemeznénk Isten létét(?), vagy talán egymás szemében keresnénk önmagunk mását(?).
Lehet, hogy a személyes megtapasztalás tisztább képet adna mindnyájunkról, vagy segítené az úton haladást egymás tapasztalatát felhasználva(!).

Én szoktam találkozni ezen "sorstársaimmal" de semmi különös nem szokott történni. Dumálunk egyet és kész. A franc érti ezt?!

No de amíg ez nem jön össze, addig marad a net...

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Kedves Katalin!

Én olyat nem írtam, hogy sosem szűnik meg az ego létezni. És azt se írtam, hogy csak elbújik előled. Az ego csak saját maga elől tud elbújni. Az egonak ennyi épp elég. De a lényednek ennyi valóban elég?

Ne aggódj az ego miatt. Amikor jönnie kell, ő biztosan jönni fog. Az, hogy az ego nélküli időszakok mennyire sűrűn vannak, az nem jelent semmi. Ez is csak az ego trükkje arra, hogy elhitesse veled, jó úton jársz afelé, ami nélküle végződik.Nélküle, aki ilyen nyakatekert megfogalmazásokkal, és azonosulásokkal még mindig az addigi helyén van.


Mindenkinek!
Jó nyomon vagy, az biztos.. Minél tudatosabb leszel az elmével való azonosulásra, annál tisztábban felismerheted az azonosulás működését, és minél tisztábban látod a játékot, annál inkább tudatára ébredsz a valóságnak..

Az ébredésről: Ha valakiben tudatosan felébred a megvilágosodás utáni vágy, ha valóban felébred, akkor elindul az ébredés útján. Hamarosan megismeri a vágyait, a céljait, megismeri azt a személyt, aki lenni szeretne. A megvilágosodás egy olyan cél, amit nem lehet elérni. Azért van kitalálva, mert lehetetlen elérni. Miközben őrült módon elméddel keresed a megvilágosodást, találkozol olyan kérdésekkel, amik szembe állítanak saját magaddal, és mivel szembe állítanak saját magaddal, elkezdesz figyelni magadra, a testedre, az érzéseidre, a gondolataidra. Mivel figyelsz magadra, kezded megismerni saját magadat. Ez egy új világ, ami annyira érdekes, annyira közel van hozzád, teljesen felvillanyoz önmagad megismerése és még jobban, még mélyebben meg akarod ismerni magad. Miközben önmagadat ismered meg, hatalmas változás indul el benned. Látod azt, aki voltál, és látod azt is, aki lettél a megvilágosodás és önmagad keresése közben. A megvilágosodás iránti vágyad, a tévképzeteid lassan kezdenek eltűnni, olvadni. Például azt hitted, hogy ha megvilágosodsz, akkor tudsz majd telepatikusan beszélgetni másokkal. Ez már nem lesz fontos, így a megvilágosodásról alkotott merev képed kezd változni. Te is változol, és a vágyaid is alábbhagynak. Te változol a megvilágosodás felé, és a megvilágosodás is változik feléd. Elindultok egymás felé és amikor összetalálkoztok....Ha tudom, leírom majd...

Dr. sri ambuj azzam!
Olyam csodálatos történet, csak ne buktatott volna le a végén, az összetalálkozás meséje..:-)

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Kedves Mihály!

Amíg Emberként élsz, nem szakíthatod ki magad a hétköznapi látásmódúak hétköznapjaiból, hisz a különbség csak az a hajszálnyi, amivel Isten "kegyelmébő"l válsz valaki mássá! Amid van tőle van, s addig a Tiéd, amíg hűséggel szolgálod.A szeretet ugyan olyan fegyelmet igényel a hétköznapok terhétől, mint a lebegni vágyó lélek a fizikai test rabságától. :)
Ugyan ki érthetné ezt jobban nálatok?
E"lélek nagysága" egyenes arányban áll a felvállalt felelősségével, amit az Emberek lélekútjainak egyengetéséért vállal fel.
Ettől olyan fenségesek a tanítások.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

A csak hétköznapi látásmódú..csak egyféleképpen lát.
A megvilágosodott látásmódú kétféleképpen lát:
.......1/ Láthat hétköznapi látásmóddal..
.......2/Láthat megvilágosodott látásmóddal..
A kettő egyszerre ,egyidőben nem megy. ,csak az egyik érvényesülhet..
A mentális képenyőn egyszerre csak egy, képzet, gondolat lehet jelen.
A hétköznapi látásmód harmonizál ,a hétköznapi látásmóddal.
A megvilágosodott látásmódú szabadakaratából választhatja
a hétköznapi látásmódot is...

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Amit addig csak keveseknek akartál adni. Azt többé nem tartod "pivilégizálhatónak" . Isten dönt helyetted benned, arról hogy mindenkié vagy. Ha egyetlen Ember akar kisajátítani az többé elképzelhetetlenné válik a számodra. Így az érintés csodája "nemtelenné" válik, és nem kötődik testiséghez..

:-)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

K.. ...Katika!
irod:...".amikor az ember megszűnik létezni.."
Ez igy nem igaz.
A meditáció során csak az elme szűnik meg rövid időre.
De ezt kijelenteni ,csak akkor érvényes, ha gondolat nélküliséget értesz alatta.
Ez szerzett és születés UTÁN kialakult.
NEM VELESZÜLETETT. Ennek így értése-, tradíció.
A meditáció közben az ember NEM szűnik meg létezni, csak éppen
őrlángon pislákol. Finoman lélegzik. A légzésnek sincs tudatában.
Az orr alá téve egy tollpihét,- nem szabad megrezdülnie.
Én FEKVŐ TESTHELYZETBEN meditálok. A gravitációs erőt elosztom.
Az elmémet határhelyzetbe hozom .hogy át tudjon váltani ,ha a TUDAT
úgy DÖNT,hogy a váltás pillanata elérkezett.
Utánna már csak az ÉBERSÉG van , a tudat tudomása a tudatról.
Amikor mgjelenik az első gondolat, az elme kezd megtelni a szokásos
gondolatokkal -, visszatérek a pszichológiai időbe. a hétköznapi életbe.
AZ ELME A MEDITÁCIÓ IDEJE ALATT SEMMI ÚJ ISMERETTEL
NEM GYARAPODOTT. NEM IS FOG SOHA.
A meditáció után a hétköznapi életben pár óráig a tudat SZEMSZÖGÉBŐL
látja az ember a dolgokat. Addig amig az energia feltöltöttség tart.
Ez olyan vibrálás féle. Felér az organizmus orgazmusával.
Idővel csökken a hatás.
Az elme a napi 70-80 ezer gondolatával elfogyaszja az energiát.
Alábbhagy ,megszünik a vibrálás.
Ezért kell ujra meditálni mindennap.
Én reggel szoktam 4 és 6 között. Este 18- 19 ig. Napközben
3-4 alkalommal 1o -15 percet.
Igy tartom szinten magam.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Hogy Ti miket tudtok?
Mivel az Egó érzékeli Önmagát, így érzékeli azt is hogy ami addig Földi Egó volt, az többé nem csak Földi. Más lélek és testi érzékelés lép fel, mely sokkal finomabb, és kritikusabb magával szemben, mint az előző. De mindenki mást szabadon hagy. Had alakuljon magától olyanná, amilyennek Isten szeretné Őt látni!Sokkal megengedőbb, és sokkal szeretőbb.
Amit addig csak keveseknek akartál adni. Azt többé nem tartod "pivilégizálhatónak" . Isten dönt helyetted benned, arról hogy mindenkié vagy. Ha egyetlen Ember akar kisajátítani az többé elképzelhetetlenné válik a számodra. Így az érintés csodája "nemtelenné" válik, és nem kötődik testiséghez A szellem az ami arra a csodára vár, hogy megtalálja a társát!
No de nem ezért vagyok itt. Mégis néha azt hiszem hogy talán most, vagy talán most. :( Ez már csak így működik.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Kedves Mihály!

Nagyon kedves vagy a szívemnek.
És csodálatosan leírtad a tapasztalásaidat a meditációról.
Fantasztikus érzés amikor az ember megszűnik létezni, és egybeolvad a világmindenséggel.
Én igazából még sohasem meditáltam. Nincs rá időm. Velem csak egyszerűen megtörténik, munka közben, séta közben, buszon, stb., és amikor "megszűnök létezni" forró bizsergés járja át testem minden porcikáját.
Nekem nincs szükségem lótusz ülésbe ülni, és ellazulni, mert rettenetes gyorsan bele tudok kerülni abba az állapotba. Ez már gyerekkorom óta így van, csak nemrég tudatosult bennem.
Éppen azért félelmetes számomra egy kicsit az egész, mert nem én határozom el, hogy mikor fogok meditálni, és úgy érzem, nagyon közel van az-az idő, amikor éppen egy beszélgetés közben kerülök az emelkedett állapotba, és akkor kénytelen leszek teljesen őszinte lenni.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

K...Lumina!+ Többiek!
Én nem képzelem ,hogy ott vagyok.
Hozz össze egy megvilágosodottal egy találkozót.
Egymásra fogunk ismerni, bizonyos jelekből.
Legyél tanú.
........................................................................................................
A belépési pontig simán el tudok jutni ,ebben nagy gyakorlatom van.
Ez még a hétköznapi valóságban van.
Egész életemben nem kellett mást csinálnom ,mint ezzel játszadoznom.
A pénzügy fedezetem meg volt rá ,hogy ezt ne zavarja meg semmi. /munka/
A belépési pont után megszűnik a tapasztaló és a tapasztalat.
Megszűnik a kettősség.
Csak a misztérium van. Ezt viszont már metafórával sem lehet visszaadni.
Itt nincs tartalom. Az értelem nem tud megkapaszkodni semmiben.
Értelem sincs.
A meditáció végeztével nagyon fel vagyok töltődve energiával.
3-4 órát tudok beszélni szabadon ,a megvilágosodás igazságairól.
A meditáció után megváltozik a nézőpont iránya.
A köznapi ember csak a testéből néz ki.
A koponyájából a két lukon kersztül, ahogy megszokta gyermekkorától.
A megvilágosodás után a testében is és kívül ís van egyidőben.Belül is kívül is.
Metafórával értelmezve.
A levegő a tudat. A levegő a testem minden porcikáját átjárja.
Testem 99.99 % levegő, azaz tudat. A levegő kivül is van meg belül is.
A világegyetem 96 % levegő azaz tudat. ! 4% anyag matéria.
A levegő mint tudat a közeg szerepét tölti be.
A meditáció után a testem idegen ,alig tartozik hozzám.
Ujra meg kell szoknom. Kívülről- a levegő nézőpontjából látok mindent, ugyanakkor minden
ugyanaz ,csak benne vagyok mindenben ,mint tartalom., mint tudat.
Levegőként ,tudatként átjárok mindent.
Te az vagy ami én. Mert kiterjedt vagyok. A tudat végtelen.
A testemből kiáradva, minden irányba, millió kilóméterekre is.
Alattam is,fölöttem is a tudat van.
Ha kérdeznék tőlem mi a különbség a tudatom és egy kutyaürülék tudata között,
Felelném -semmi, azonos.
Metafórával.: mindkettőt átjárja a levegő, ugyanaz a végtelen kiterjedésű levegő.
A levegő .a tudat osztatlan.
Teremben, élőszóval, szemléltető eszközöket használva, 6-8 metafórát
alkalmazva, alkalmazkodva a kérdező tapasztalatához ,foglalkozásához-nyilván
érthetőbb lenne.
Mert pillanatok alatt váltanék, hisz lenne visszacsatolásom.
Más irányból közelítenék. Így egyoldalú.
Vannak ötleteim az igazság szemléltetését illetően.
.....................................................................................................................................
A tudatváltás pillanata előtt viszont van egy kritikus 3-4 másodperc
még tér -időben.amiből részben lehet következtetni a beálló
állapotra. Azután beköszönt az ÉBERSÉG.
A tudat ébersége. A tudat tudomása önmagáról.
De ÉN már akkor NEM vagyok ott. Fél óra múlva
amikor lassan beindulnak a gondolataim, ujra a régi vagyok
ugyanakkor új, a világ más, ugyanakkor ugyanaz.
Nevetséges és komoly egyszerre.
De inkább nevetséges. vicces. Kacagtató.folyik a könnyem a nevetéstől.
A testem ugyanaz csak jelentéktelen, mintha nem az enyém volna,- a szemlélő énem kb.100 köbméter kiterjedésű, KÖZEG . AMEDDIG A SZEMEM ELLÁT -,VAGYOK.
Annyira belelátni az emberekbe, a gondolataikba.
Motivációikba.
Minden más értelmet nyer, ugyanakkor a régi értelem is megmarad.
................................................................................................................................
Találkozni kellene élőben, csoportban. Ez csak javaslat

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

:-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

:-)

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Kedves Lumina!

Nagy igazságokat írsz.
Én igazából már a délután folyamán meg is nyugodtam, mert attól, hogy írtam az EGÓ-mról elő is jött, és elkezdett traktálni a hülyeségeivel.
Csak úgy zúdította rám, én meg olvadoztam a boldogságtól, hogy nem veszett el.
Persze egy szavát sem hittem, mert már egy jó ideje csak baráti társként kezelem, és a bírálatai, tanácsai leperegnek rólam.

Köszönöm, mert sikerült megnyugtatnod, hogy az ego sosem szűnik meg létezni, csupán elbújik előlem. Nekem, és az egómnak ennyi most épp elég.

Most már csak azt kell megtanulnom, hogyan hívhatom elő, ha szükségem lesz rá, mert az egó nélküli időszakok egyre gyakrabban fordulnak nálam elő.

Köszönöm a tanácsodat, és neked is köszönöm kedves Mihály, Évi, és Attila.
Sokat segítettetek.

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Tapasztalataim szerint a kontroll még mindig valamilyen harc. A legegyszerűbben attól oldódik az ego, ha látjuk. Mikor először meglátjuk, elbújik. Pontosabban azt játssza, hogy elbújik, és elbújni csak saját maga elől tud. Vagyis az ego látja meg saját magát, ami persze nem tetszik neki, és hirtelen eltűnik, mint ha ott se lett volna. Elbújik a csendben, ami olyan, mintha ego nélkül lennénk. Később rájövünk erre, és nem hagyjuk, hogy elbújjon. Ő mégis el akar bújni, mert nem akarja megmutatni magát. Itt kellhet még egy pici harc, hogy láthatóvá váljon, majd megszületik, a megfigyelőt figyelő tökéletes lényünk. És ha valódi lényünk, ami maga az éber figyelem, akár csak pár másodpercre is csipás szemekkel körül néz, akkor tudatára ébred önmagának, és akkor csak idő kérdése, és előbb-utóbb a trónra kerül..

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

A te válaszod majdnem olyan nagy hülyeség mint az Éva válasza.. Annyi a különbség, hogy Évának az üzenetébe van szív is, a tiédbe csak a fejed van benne.

Azt nem tudom, hogy mit vártatok a válaszaitoktól, de azt tudom, hogy Katalin közelebb van a 'megvilágosodás'-hoz mint ti, ami Éva számára nem gond, hiszen nem célja a Nirvana, míg Mihály talán azt képzeli már ott is van, mely képzelettel soha nem érhet oda..

És a válaszaitokból mégis kifogja olvasni azt, a válaszaitokban mégis meg fogja találni azt, amire éppen szüksége van.. :)

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Uszadék!? :)))

Amióta olvastam az esős csodát, azóta várom, hogy essen az eső....

Még középiskolába jártunk mikor öcsémmel meg akartuk fejteni, hogy mi az a csoda amit látunk. Nem derült ki, de azt mondta, hogy olyan, mintha körülöttünk mindenhol forrna a levegő..így meg is értettük egymást:)
Ilyet!?

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

:)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

K..Katika! Attila!
A saját keresztmetszetedet értsd meg.
Az intiúciódat és az elmédet.
Az elmén belűl van az ego, mint központ.
Szükség van rá, enélkül elpusztulsz.
Csak 1-2 órára szabad nélkülözni. A meditáció idejére.
Az ego,elme csak 1-2 órára nem akar megszűnni, annál aki NEM esett át a
tűzkeresztségen.
Utánna ha, sorozatot alkot a tudatváltás pillanata, az elme, ego behódol.
A legjobb barát lesz.
Meg kell is lennie ,hisz az ő érdeke is hogy ne pusztuljon el.
A megvilágosodás ,az csak egy esemény, nem élmény.
NEM ismeretet jelent. Ha az lenne, akkor a Dalai Láma
lekapcsolná népének a New -York-i lottó 120 milliárdját a
kellő pillanatban.pl. Ez már csak bizonyíték.
A megvilágosodás elmagyarázásához metafórát kell kitalálni.
De ilyet csak az tud, aki maga is megvilágosodott.
A megvilágosodás igazsága nem tűri a kontárkodást.
V Attila intiutíven ráérez arra, hogy van megoldás.
Igen , a megoldás létezik. A megoldásnak is van igazsága.
De erre az igazságra kevesen ébrednek rá.
A társadalomnak , a politikusoknak nem érdekük ,hogy
túl sok megvilágosodott legyen egy helyre tömörülve.
Elpusztítják, megritkítják.
Lásd. Tibet. A megvilágosodott embert nehezebb becsapni
igérgetésekkel.
Átlát a szitán. Nem jó állampolgár. "Önfejű". Kiszámíthatatlan. Nem manipulálható.
Emmiatt veszélyes.
A megvilágosodás bölcsessége saját magát is szabályozza
matematikailag / számszerűleg/ ,saját túlélése érdekében.
A tudat csak meghatározott számú embernek engedi meg a tudat váltás
pillanatát. A minőség ebben szerepet játszik e?-, azt nem tudom.
Elkallódásról nincs statisztika.
Csak a sikeres TOP 100-ról.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Az a baj, hogy az ego, mostanában automatikusan kezd nem részt venni az életemben. Lehet, hogy nem tetszik neki a megfigyelés, vagy, hogy kinevetem. Hogyan kontrolláljam, amikor még sosem próbáltam az uralmam alá hajtani.
Eddig ez mindig fordítva működött csak.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Nem tudom, hogyan szervezhetném az életemet ego nélkül.
Más dolog megfigyelni, és úszni az áramlatban, és más, amikor ennek a társadalomnak az elvárásainak meg kell felelni.
Nem tudom hogyan élhetünk az ego uralta világban ego nélkül.
Nem hiszem, hogy képes volnék feladni az eddigi életemet, mint ahogy Jézus tette.

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Katalin,
egy apró észrevétel:
Az utolsó mondatodban írod,"ha az ego már nem támogat" , szerencsésebb volna ezt megfordítani, hogy ne az egó támogasson, hanem te az egót. Ha az egó támogat, akkor ő ural téged, de ha te támogatod, akkor az azt jelenti, hogy te irányítod őt. Lényeges különbség!
Úgy gondolom, ha az egót kontroll alá tudjuk venni, akkor jó úton járunk!
Ehhez a kontrollhoz, a megfigyelésen kívül ha tudtok valamilyen más, eredményes technikát, kérlek szóljatok, hátha én is el tudom sajátítani.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Tavaly július 31-én történt velem valami. Most így visszatekintve úgy fogalmaznék, hogy felébredt a bennem szunnyadó "AKARAT". Ez a köldök alatt egy-két centiméterre található. Éreztem, és pár hónapig sok mindent éreztem. Aztán közeledett a decemberi vizsgaidőszak, és az elmém nagyon parázott tőle. Elcsendesedtek körülöttem azok az erők, melyek a megmagyarázhatatlanhoz tartoznak, és egy iszonyatosan stresszes hónap előtt álltam. Elkezdtem újra dohányozni, és rettenetesen örültem a vizsgák végének.
Most más a helyzet. Már nem harcolok az egó-val. Tudom, hogy a vizsgáim sikerülni fognak, és ezt éppen a most-ban meg is élem. Egy "isteni" sugallatra már egy hete nem eszek kenyeret, és kezdem újra másképp látni a világot. Tudom, hogy néhány héten belül le fogom tenni a cigarettát is, és képes leszek rá, mert egy belső hang azt súgja, hogy nem azért fogom letenni, mert káros, hanem azért, mert nincsenek szokásaim.
Jelenleg ez az egyetlen ami visszahúz, mert cigaretta nélkül egyre többször kerülök olyan állapotba, amikor az egó csak hallgat.
Érzem a félelmét, és aggódok én is, mert nem tudom hogyan fogom élni a hétköznapjaimat, amikor nem lesz az ego.
Három gyermekes dolgozó anyaként, aki a munka mellett az egyetem elvégzésén fáradozik, miközben a legtöbbet próbálja nyújtani a gyermekeinek, és próbál jó feleség is lenni, az életem csupa szervezésből, és megoldáskeresésből áll, és fogalmam sincs hogyan fogom venni az akadályokat, ha az ego már nem támogat.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Figyelj Katika!

Az elméd olyan villám vágtában fogja össze rakni a rád és a családodra vonatkozó információkat, ami nagyon meg fog zavarni. De tudd hogy ami történik veled az Érted van. Akinek meggyőződése hogy Isten a szeretet Istene, annak nincs mitől tartania. Nem történik más,mint megmérik benned, hogy milyen mélységet érint a szereteted. Ha ez rendben van, akkor nagyon gyorsan talpra állsz. Szédülni fogsz és egy kicsit hányni, de állj fel és tedd azokat a dolgaidat amit szoktál. Lásd el a tested és a lelked. szeresd az Istent. Nincs más út. ÉS AKKOR! Megtanulsz Isten szívében olvasni!
Szeretlek! Évi!:)

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Olykor előtör a félelem is, akkor amikor az egóm veszi át a "hatalmat". Neki ez a halála, természetes, hogy fél.
Ezért próbálom megfigyelni és így gyöngül az ereje. Más eszközt nem tudok ellene.

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Katalin,
nem vagy egyedül, én is hasonlóképpen érzékelem a változást. Meg nem történt velem, de zajlik a folyamat, ami csak úgy jön, nem lehet megállítani. Egyre gyakrabban érzek rá dolgokra, átlátszóvá válnak a színfalak. Máshogy vibrál a levegő. Olyan, mintha egy új rezgésszint kezdene kialakulni a Földön és ezt kezdeném érzékelni. Az elmém ezt nem nagyon tudja felfogni, vagyis inkább csak félremagyarázza a dolgokat, ezért inkább próbálom kiiktatni és hagyom, hogy csak történjenek az események.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

És nincs benned félelem?

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Ám bújj el azzal a tízezred hétköznapi magaddal,
M Évimiszcica, éberen a résben, az igazság virágjával virít.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Drága Attila!

Felületes vagy! Az Nem én voltam aki megijedt magától, hanem a kutyám.
Én azoktól kapok frászt akik a törvényeket hozzák, mert némelyik törvénytől liba bőrös leszek és felkívánkozom egyből az atya színe elé!:(
De mivel Ő rajtam keresztül lát így azt egyből látja hogy miért kaptam a törvénytől frászt. Azért mert az nem jó az országának. Sem a Földinek sem az Éginek. :(
Kérlek figyelmesebben olvass, mert sírni fogok.:(

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

:-)

Aranyos vagy

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Kedves Katika!
Add parancsba az elmédnek, hogy ezentúl lássa az atomok közötti rést is.
Igy egy nagyon helyes , miszCICUS leszel.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Ha már egyszer M Évike is a rést választotta ,akkor te ám ,bújj el,
akár tízezred magaddal el bújj-dokolva.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örülök, hogy itt lehetek, és megoszthatom veletek azt, amiket másokkal nem tudok.

Nekem nincs mesterem, a változás magától következik be.
És megállíthatatlan.
Ez lehet, hogy most furcsán hangzik, de én megpróbálom lelassítani a folyamatot, mert megállítani képtelen vagyok, és érzem, hogy az egóm rettenetesen fél.
Már nagyon nehéz ellenállni a változásnak, tudom, hogy közeleg egy áttörés, és fogalmam sincs, hogy fogom mindezt megélni, én és a környezetem.
Segítene, ha valaki, akivel már történt hasonló, megnyugtatna, hogy tudjam, nem vagyok egyedül ezzel a "problémával".

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Cs.Évi írod:
"Magamat Ismerem."
Hát elég gyors és nagy változás következett be nálad. Ha tényleg így van, az nagyszerű!
Nem olyan rég még azt bizonygattad magadról, hogy képtelen vagy a tükörbe nézni(frászt kapsz önmagadtól), és lám megvalósult az önelfogadás, megismerted önmagad.

Talán az elme nélküli állapot megismerése, megélése ami ily nagy eredményre segített?!

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Kedves Mihály!

Én most megpróbáltam. Közel hajoltam az asztalhoz, és kerestem a rést a fa atomjai között.
Nem sikerült. Nem láttam át az asztalon. Az én szemem nem képes erre.
Úgyhogy marad a képzelet, de mivel az nem biztos, hogy fedi a valóságot, inkább csak azt csodálom a szemeimmel, amire képes is vagyok: a dolgok "aurájának" egy-két centis kivetülésének látványát.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

M..Évike ...receptoraival vevő a résre.

" Egy nekem tízezer."-Hérakleitosz.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

jav. könnyebbhez...

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Ha a könnyűt választod a könnyebhez képest, az nehezebb.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Az atom az-,icike-picike.
A rés ehhez képest nagy.
Az atomot könnyű észrevenni.
A rést ehhez képest könnyebb.
A könnyű és a könnyebb közül az utóbbit
célszerű választani.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Nem kedves am bújj el!
Csúnya vagy.! Muszáj neked ,negatív hullámmal bombáznod.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Mihály Mihály! Te aztán jól belevesztél abba a résbe! remélem van akkora az a rés, hogy nem szorulsz teljesen bele.

:-)

Válasz

Mátis Éva üzente 11 éve

Nem "rés-telem" kimondani, nekem tetszik ez az ü-"rés"-tér! :)))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Esőben még nem. Az lesz az első, ha esni fog!

:-)

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Kényszerből, még sosem született semmi jó.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Nem az atomot kell látni ,hanem az atomok közti RÉST.
..
.......*........rés.........*........rés..........*..........rés.........*.....................*.......................*......................*

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Kérdés.:- Az atomok közötti rés -,létezik vagy nem létezik?

Ha létezik, akkor a Szemléletváltók Klubja tagjának

kötelessége a rést látni.

Különben , hogy tenne eleget -magának a -,szemléletváltásnak.?

Márpedig az atomok közötti rések -VANNAK !

A rés ott van mindenki szeme előtt.

PUNK-TUM!

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Alkalmanként én is szoktam hasonló dolgokat látni, valamiféle bizsergést, mozgást a levegőben. Általában reggeli ébredés után. Régebben(gyerekkoromban) azt hittem baktériumokat látok nyüzsögni a levegőben. Valami apró részecskék vagy mik lehetnek ezek. Sokáig azt hittem hallucináció, vagy valami erős képzelőerő, de most, hogy említed Katalin, talán nem az(?).

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Kedves Mihály!

Akkor amit te látsz, az csupán a képzeleted élménye.
De a levegő nyüzsgő részecskéit valóban lehet látni szabad szemmel.
Csak fókuszálj közvetlenül az orrod elé.
A csoda mindenhol jelen van.

Válasz

Mátis Éva üzente 11 éve

Az én kiemelésemben nincs semmi ellentmondás! "...Ne akarj változni,
csak hadd, hogy történjen,Hogy szépen, csendben átrepülj az
örvényen! "
Smooth crossing and landing!!!

Válasz

Mátis Éva üzente 11 éve

Én pl abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy érettségi után
az NME Fémtani tanszékén voltam laboráns.
Metszeteket készitettünk elő mikroszkópos vizsgálatra és fotózásra.
Elsők között voltunk, akik elektron-mikroszkóphoz jutottunk , s ez
által csodák szemtanúi lehettünk. (elnézést a fejedelmi többesért)
!970-ben pedig amikor egy rövid ideig a Biokémiai Intézetben
dolgoztam, egy izotóp tanfolyamra jártam a BME-re, és sok érdekességet
tanultunk akkor is...de nem lettek röntgen-szemeim.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

jav. meg kellett volna semmisülnie...

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Fankadeli idézet:
" Az elme határőr ,mégis átsurranok"

A megvilágosodás igazságához ez nem illeszkedik. Érvénytelen.

Aki ezt leírta ,annak nincs személyes tapasztalata.

Az elme határőrnek a surranás pillanatában már nem szabadna,őrként

funkcionálni. Az elme gondolatainak, köztük az én-nek megkellett volna
semmisülnie.
Így nincs aki átsurranjon....A TULSÓ PARTRA.

FORDÍTVA ÉRVÉNYES: A megsemmisült elme " helyére" kellene "surrania " aTÚLSÓ

PARTRÓL a kozmikus energiának.

Válasz

Mátis Éva üzente 11 éve

Én is csak akkor látok át a réseken, ha leveszem a szemüvegemet.
A homályos látásnál életbe léphet a képzelő erő...
De ha újra felrakom a pápaszemet akkor sincs semmi vész, mert
akkor meg tudom, hogy a mikroszkóp vagy teleszkóp változó lencse
rendszerei valamilyen csodával fognak megajándékozni.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Az atomok közötti rés látásánál az atomfizikai ismereteim is közrejátszanak.
Itt már az elmém működik közre,
Egy BMW autószerelő akkor is látja a porlasztót, gyújtáselosztót stb ,amikor
a m.tető nincs felnyitva.
A röntgen orvos akkor is "látja" a belső részeidet, ha az utcán néz téged.
Itt nincs semmi misztikum!!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Édi-Bédi!:)

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Kedves Azzam!

Akkor te is látod azt, amit én.

Nézted már esőben is?
Úgy valami gyönyörű.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Kedves Mihály!

Ne haragudj, hogy rögtön nem válaszoltam az írásodra, szabin vagyok, de közben tanulnom kell a vizsgáimra.

Sajnos én nem látom az atomok közti rést, de kíváncsi lennék, milyen úgy a világ.
Nem látom a színes aurákat sem, csak egyfajta "ködréteget"(pár centis) tudok érzékelni a dolgok körül, és persze az emberek körül is.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

jav. megbeszéltem

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Megbeszétem magammal:
..
HÁT IDÁIG JUTOTTAM.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Örülök, hogy te is látod. Azok a valamik, nagyon közel a szemedhez, a levegő molekulái. A szem, nagyon tud nagyítani. Gondolj csak arra, mikor valami uszadék van a szemed felületén. Néha úgy kinagyítja mint egy mikroszkóp.

:-)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Eleinte megdöbbentem ,hogy más NEM kalkulálja bele a látásába,
az atomok közti rést.
Számomra felfoghatatlan, hogy valaki "rés" nélkül látja a tárgyakat.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Én mindent úgy látok 30 éve, hogy látom az atomok közti rést is.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

A nyugalom szó félrevezető.
Csak megszokásból haználjuk, nincs érvényessége.
Elektron mikroszkóp alatt, minden vibrál, "nyüzsög".

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Hogyha meredten nézel magad elé a semmibe, észre fogod venni, hogy az orrod előtt látható levegő mozgásban van. Nem igazán lehet semmihez hasonlítani, kicsit talán olyan, mint amikor a tévében nincs adás, csak sokkal gyorsabban mozog, és apró kis fényvillanásokkal van tele (ezek olyan kis görbe csíkocskákként látszanak).

Szerintem nem létezik sem az üres, sem a passzív.
Minden folyamatos mozgásban van.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Természetesen az üresben, nem a semmi van.
De a nyelv az már csak ijyen. Mondani kell szavakat /kényszer/ ,valamire irányulva.
A világnak csak a 8%-át látjuk, a szemünk / látásunk/ szerkezete miatt.
Az üres mint olyan ,potenciálisan passzív.
De aktív is lehet.
Ezt a TUDAT dönti el.
Aktvizálódás esetén van megnyilvánulás a megnyivánulatlanból, a tudatból.
A hogyannnál, miértnél, az oknál--,Einstein is megállt.
Azóta sincs előbbrelépés. REJTÉLY.
Kvantumfizikusok azt mondják erre, a hullámfüggvény összeomlik.
Valójában nincs is kép, -az agyból eredő elektromos hullám ismer rá
egy másik elektromos hullámra.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Talán nem is szerencsés ezt a teret üres térnek tekinteni, mert attól, hogy az emberi szem nem képes észlelni valamit, még nem biztos, hogy az a valami nincs is.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Tested 99.99% üres tér.
Ebből a térből táplálkozik az in-tuició.
Ebből a mikrokozmoszból is jönnek gondolatok.
Pl. Amikor először találkoztál azzal,hogy
" Hazudni nem szabad". Érezned kellett ,hogy ezt már azelőtt is tudtad.
Pl. Amikor találkoztál azzal a gondolattal ,hogy:
"Két pont között legrövidebb út az egyenes",
-érezned kellett ,hogy ezt már azelőtt is tudtad.
Fejszámoló matematikusok rögtön az eredményre ugranak.
Az ugrás / kvantumugrás/ közbenső lépcsők nélkül ,-közvetlen eredmény.
A saját "szerkezetedet " kell ismerned. Ennek igazságát. Ez egyetlen.
De ezt az egyetlent, további tízezer db. erősíti ,összhangban van vele.
Ez az igazság -közös.
Ebben segit a mesterek láncolata.
Itt is az egyik ráébredt a másik igazságára.
Igy hagyományozódik az igazság, évszázadok óta.
Ezt az igazságot kell megismerni ráébredéssel.
NINCS MÁS VÁLASZTÁS !

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Az első lépés, hogy el kell fogadnunk önmagunkat. Minden jóval, és rosszal együtt.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

A saját elméd működését kell megértened.Ez a legfontosabb.
A tudat is fontos,de arról nem sokat lehet tudni. Az REJTÉLY.
Az in- tuíció ösztönös, velünk született. Jobb agyfélteke működése.
Ezzel értjük meg az igazságokra való ráébredést.
Az igazságok érvényességét.
Az intuíciónak SEMMI köze az elme, / utólag kialakult raktár, szerzett / gondolataihoz.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Szia Mihály!

Ügyes vagy! Nem mindig sikerül, de igyekszem, nagyon igyekszem!
Táncoljunk!:):)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Kedves Cs Évike!
Irod:..".sok olyan információt közlök ,ami a Világunkban ma NEM JÓ."
Ha rossz, negativ gondolatokkal azonosulsz lebetegítenek.
Testedben megtelepednek, RÁKOT,betegséget okozhatnak. / depresszió,neurózis/
Ha negatív gondolatot küldesz ,ez másoknál is rákot okozhat.
Bíró Tibor csak egy huszonéves - , csak a pozitív nála az érték. Ezzel ellensúlyoz.
Ez az üzenete. Ezt kell észrevenni. Dicséretre méltó felismerés.
Humor-, Magyar humor-, Táncimádók Klubjával ellensúlyozok, -bevált.
Házigazdának kell lenni, jó és rossz gondolatok csak vendégek ,jönnek mennek.
Távolságtartónak kell lenni. Nem szabad egyikkel sem azonosulni.
Mert akkor ők lesznek a házigazdák. Neked kell az úrnőnek
lenni. Az azonosulás betegség.
Ezt Oshotól tanultam .Hálás vagyok neki.

Válasz

Bíró Tibor üzente 11 éve

bocs : tisztelettel

Válasz

Bíró Tibor üzente 11 éve

A "kritika" bizonyíték ,
hogy más-más a szellemiség ,
minden "ember" EGYÉNISÉG ,
és azt keressük , ami SZÉP .

A "kritika" negatív szó ,
ne használjuk , mert kihívó ,
addig míg "ember" JÓT keres ,
"kritikát" , örökre elfeledd .

Bár rövid ez a "földi lét" ,
legyen hát , Isteni költemény ,
mert , ha csak a JÓT keressük ,
"halált" Örökre elfeledjük !!!

tiszetettel , tibi

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Kedves Katika!

Isten a szándékát az Emberiséggel már közölte.
Hogy én mire vagyok hivatva? Nos arra hogy gyermeket neveljek, és megadjam neki azt amit egy pici Emberkének meg kell kapnia ahhoz hogy amire felnő , addigra Ő maga is teljes értékű életet legyen képes a családjának nyújtani. Azt érzékelem hogy ez ma az Embereknek egyre nagyobb erőfeszítésébe kerül. Nem azért mert nem akarja megcselekedni azt amit meg kell, hanem azért mert az Ember robottá van silányítva.
Amikor beszélgetek veletek sok olyan információt közlök ami a Világunkban ma nem jó. De ezt ti is látjátok. Ehhez nem kell papnak lenni. Ehhez csak létezni kell nyitott szemmel.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Kedves Évi!

Nem gondolkoztál még el azon, hogy a papi hivatást kellene választanod?
Mert ők igazán Isten szolgái, benned pedig megvan az a határozottság, amivel a hitet, és az evangélium magyarázatát eljuttathatnád az emberek szívéhez.

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Gondolkozz el ezen

Válasz

Molnár Katalin üzente 11 éve

Valóban ismered magadat?

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Kedves Mihály!

Az Isten egy. Azt hogy hogyan olvassuk kik vagyunk, mindig Ő az aki megtanítja. De előbb kifejezed a lélekutakon szerzett megtapasztalásaidat, és csak utána betűzöd.Ha egyáltalán betűzöd. Fordítva nem működik.
Aki nem arról beszél amit Isten megláttatni akar, akkor magával beszélget.
Én Veletek beszélgetek. Magamat Ismerem. :)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Kedves Cs Éva!
írod.. -"Ha valaki tudja kit szolgál.."-"Istent szolgálni csak tudás birtokában lehet."

Az igazság iránya éppen fordítva van. 180 fokos fordulatot kell tenned.

Az isteni ,kozmikus energia betölti a "valakit" ,akkor az a valaki eltűnik.

Istennek nincs szüksége valakire. Lásd :Pál fordulását ;-a fordulat után

Pál mint valaki /ego,én, elme, ÜLDÖZŐ / megszűnt. A későbbiek során

a "betöltöttség " nyilvánult meg. Az irány megváltozott.

NEM ISTEN FELÉ, HANEM ISTEN *FELŐL*!

Lásd: Ágostont.. Tolle lege ..tolle lege..."Nem todzódásban, részegeskedésben,

világi hívságban....;.-hanem öltsétek MAGATOKRA az Úr Jézus Krisztust."

Az irány itt is megváltozott. A későbbiek során a MAGATOK felől jön a

megnyilvánulás. A MAGATOK és az Úr Jézus egybeesik, azonos lesz.

A MAGATOK FELŐL jön a megnyilvánulás.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 11 éve

Drága Lumina!

Mivel úgy tapasztalom hogy Te többet látsz az összefüggésekből mint bár ki más,ezért Neked mondom.
Egyet ne felejts el. Ha valaki tudja hogy kit szolgál, és azt is tudja hogy az maga az" Élet Magva", akkor nem kérdez. Csak szolgál. Más az Emberek fiait gondolkodásra bírni, és más Istentől nem kérdezni semmit. Csak szolgálni. Ebbe senkinek nem kell belehalni, és mégis sokan belehalnak.
Azok halnak bele, akik Emberként csak szavalnak arról hogy ismerik Istent, de a szívük mélyén azt sem hiszik el hogy létezik.
Ezért volt az hogy a Bibliai időkben azok gyógyultak meg betegségükből, akik elhitték Jézusnak hogy Ő valóban képes meggyógyítani Őket.
Akik csak tolongtak körülötte és csalónak nevezték, azok meg ítélkeztek felette. Nos Istent szolgálni csak tudás birtokában lehet. Ott ahol nincs több kérdőjel. :)

Válasz

Mátis Éva üzente 11 éve

...ne akarj változni, csak hagyd, hogy történjen,
hogy szépen, csendben átrepülj az örvényen!...
Klub-induló??? :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

:-)

Válasz

v. a. üzente 11 éve

:)

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Ha tudnátok mennyire szeretve vagytok, nem élnétek túl.. Egyszerűen és tökéletesen belehalnátok..

Válasz