zemplényiné mária üzente 12 éve

Ez a figyelmeztető film nagyon hasznos, nem lehet elégszer megnézni.

Válasz

v. a. üzente 12 éve

Ahol most van az ország az egy kényszerű állapot. Hosszú idő alatt mentünk bele a csapdába. Kibújni belőle nem egyszerű - de lehet. Ez a háttérhatalom "játéka" nem azért építették ki, hogy engedjenek bárkit is csak úgy kibújni. A videó egy járható utat mutat elénk (köszönjük Lacinak). A magyar ember meg már kezd ébredni és lassan cselekedni is fog...

Válasz

Szarka Ildikó üzente 12 éve

Kedves Mária !
Akkor Te azok közé tartozol akik sokat segíthetnének nekünk, akik nem éltünk át ilyen élményeket,viszont sok tapasztalattal rendelkeznek.Úgy gondolom,hogy az elkövetkező időkben nem csak gyakorlati, hanem elméleti, illetve eszmei segítségre is szükségünk lesz.

Válasz

zemplényiné mária üzente 12 éve

Pontosan arra gondoltam, és úgy látszik már többen is hasonlóan gondolkodunk. Ildikónak is igaza van már ideje a tettek mezejére lépni. És Andrásnak is és Lacinak is igaza van, és örülök, hogy egyre többen vagyunk. Tudom miről beszélek, mert egy háborút, egy forradalmat meg egy keserves életet tudok magam mögött.

Válasz

Szarka Ildikó üzente 12 éve

A pillanat már jó ideje elérkezett és sokan léptünk a tettek mezejére ,de még nem elegen!
Most van itt az idő a tettekhez!
Remek, figyelem felkeltő videó azok számára akik még alszanak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Mária!

Remélem, arra a megoldásra gondol, ami a Papp Laci által felrakott videóban szerepel, magyarul: amennyire csak lehet, függetleníteni kell magunkat a Rothschildok által gyilkos kamatra adott világpénztől és saját, hazai fizetőeszközt kell használnunk saját, itthon gyártott/termelt áruk és szolgáltatások belső, hazai cseréjéhez, ahogyan a svájciak csinálják a hazai áruforgalmukban (belső fizetőeszközük a "Wir")

Válasz

Papp Laci üzente 12 éve

Kedves Mária!
A videót én töltöttem fel,de nem érzem magamat szájtépős dumásnak.Az interneten találtam és azt hiszem hasznos információkat tartalmaz,amiből mindenki tanulhat.Ezért raktam fel.Az életem még nem az szerint alakul ahogy a videón is van de már elkezdődött egyfajta váltás a családomba.Nagy változásokat véghezvinni nem is olyan egyszerű,hiszem ha valaki elindul ebbe az irányba akkor előbb/utóbb valami jó be fog következni.
Baráti üdvözlettel!
Laci

Válasz

zemplényiné mária üzente 12 éve

Ki van dolgozva a megoldás lehetősége. Oda kell figyelni és amikor elérkezik a pillanat, lépni és cselekedni kell! A szájtépő duma nem ér semmit. Csak a tett.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Attila írta 3 hónapja: "nagyon sok a lehetőség. Azért vagyunk itt a Szemléletváltók klubjában, hogy lehetőségekről beszélgessünk és ahogy a mondás is tartja"Aki keres az talál". Minél több alternatívát vázolunk fel, annál kiforrottabb lehet a megoldás"

Íme, itt az egyetlen megoldás a fenti videóban. Ugyanis jövőre az euró (a pénz) nagy valószínűséggel megszűnik. Addig rengeteg sorsfordító esemény következik be (nemcsak Magyarország életében), az idő besűrűsödik. Aki teheti, fogadja meg a fenti videó tanácsait! Kezdjünk búcsúzni ettől a rendszertől és készüljünk fel a munkára!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönet a videóért! Ez az egyetlen módja a megmenekülésünknek!

Válasz

Asztalos György üzente 12 éve

Kedves Károly Nagyon frapáns volt a megnyilatkozásod, nekem legalábis tetszett. De hogy a fonalat, el ne veszitsem, ide csatolhato az ugynevezet,Szakszervezeti-hanyagság is mert hogy már azt sem,tudnak, az emberek. (Gondolj csak, az "ugynevezet szakszervezet-által jováhagyot,-SZTRÁJK-TÖRVÉNYRE, és talán rá jösz, hogy az éremnek másik, oldala is van)....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szerintem ez igazolja a véleményemet! Érdemes megnézni! www.ajovohangja.blog.hu

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

ÁMMEN!( Egyenlőre) :):)

Üdvözöllek! Harcostársam!!!!!

Válasz

v. a. üzente 12 éve

Igaz, hogy nem ez az álmunk, valószínűleg szebb, jobb. És ha az álom szép, akkor miért nem valósul meg? Egyszerű, azért mert rábízod másra az álmod valóra váltását, jelen esetben a politikára. Hogyan is teljesülhetne be számodra, ha másra bízod. Ha a tiéd, akkor valósítsd meg TE, csak így van értelme. Ha olyan az álom amiben hiszel, akkor el kell kezdeni keresni a hozzá vezető utat. Az az egyik legrosszabb út, ha a politikára van bízva. Ha bekapcsoljuk esténként a TV híradót láthatjuk jól hová is vezet. Más a mi életünket nem képes megoldani, még ha akarja sem tudja.
Igen az országunk a mi tükrünk. A politikus tőlünk kapja a jogosítványát, ő csak él vele. Mi hozzuk létre a társadalmi berendezkedést, amiben ők tevékenykednek. ők kihasználják a mi lustaságunkat, amit mi meg is érdemlünk, ha olyan hülyék vagyunk, hogy egy rossz beállítottságú rendszer szónokaira bízzuk álmainkat.
De mit is tehetnénk, hogyan bújhatnánk ki az ördögi körből? Ez már nehezebb, de nem lehetetlen.
Első a helyzet felismerése.
Második az elfogadása.
Harmadik a megoldási lehetőségek keresése.
Itt meg is állnák a felsorolással, mert nagyon sok a lehetőség. Azért vagyunk itt a Szemléletváltók klubjában, hogy lehetőségekről beszélgessünk és ahogy a mondás is tartja"Aki keres az talál". Minél több alternatívát vázolunk fel, annál kiforrottabb lehet a megoldás.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Attila !.... ha szavaid igazak, akkor nagyon nagy" szarban van a Haza", mert ha így tükrözi ki amit "MI" megálmodtunk magunknak, akkor nem álmodtunk mást mint "eladósodást". Nos ez nem a mi álmunk, hanem egy maroknyi magasból ábrándozó "........ fiókáé"
A" Mi" álmunk nem a hanyatlás, hanem a felemelkedés......Az hogy a Magyarok az "igazak álmát "alusszák még mindig? Az szomorú. Az Egész "VILÁG "alszik, időnként felriad... és körülnéz..., hogy mi a "szent szar"történt körülötte......bocsi! :):) Mérgelődtem:) A "Magyar" már rég nem független.....Ezt most kiharcolni......Az utolsó időkben? Azután talán....Ehhez viszont nagyon kell az a bizonyos "szakrális vezérség".......

Válasz

v. a. üzente 12 éve

Egészen addig járható út amíg hiszünk benne, de ha megszűnik hitünk, akkor járhatatlanná válik. Tőlünk függ, mi teremtjük világunkat. Bizony a politikát is mi hozzuk létre, olyanra amilyen, mi emberek tükröződünk vissza általa. Ahogy bent úgy kint.

Válasz

Winkler József üzente 12 éve

Ez egy valóban járható út. ...lenne ,ha nem kényelmesítettek volna el. ha nem
permeteznének az égből mérges vegyszerekkel, ha volna erős politikai
szándék, ha A Deák Frencek, a Széchenyiek a Kossuthok felvállalnák eszmei
szakrális vezérségüket... ilyenek hijján végünk. Nem fogják hagyni a "koncot"az élősködők az biztos. Szégyelem hogy egy ilyen világban kell élnem, tele hazaárulókkal. Csak a fiatalokat szánom, ha élni akarnak oroszlánokká válnak, ha nem ,"elveszünk egy szálig".

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Az Emberek ezt már annyiszor megtapasztalták a bőrükön, hogy kezdenek teknős béka héjat növeszteni!
A szívükbe rejtett áldások felé fordulnak:)

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Károly!

A történelem magát igazolja.
Minden jobbító szándék amit politikai meggyőződésből , bár milyen jobbító szándékból, irányultságból tennénk, eleve halálra van ítéltetve, vagy bebizonyosodik róla hogy út közbe válik haldoklóvá. .....
Hümm. ....nem hiszem hogy azért mert az Emberek közönyösek, és félnek, inkább azért mert alulról nézve mindig más mint felülről.....:):)Felülre kerülve pedig már nem látják alulról...:):)

Válasz

Domonyi Károly üzente 12 éve

Szép Napot kívánok!
Lássuk be, hogy az elmúlt 20 évben a "demokratikus" lehetőséget (választások, aláírásgyűjtések, rendezvények, tüntetések, sztrájkok stb.) kimerítettünk, de semmilyen komolyabb eredményt sem mutathatunk fel. S a kudarc fő oka nem a regnáló rezsimek kérlelhetetlensége hanem az agymosott, egzisztenciálisan fenyegetett, minden téren megfélemlített "lakosság" közönye, önzése, lapítása, műveletlensége, megosztottsága és szervezetlensége. http://domonyi.aries.hu/

Válasz

Tibor Gyula Szabadi üzente 12 éve

Kedves mindenki!"A béke velem kezdődik."(Mindenkinél magánál.) Nézd meg hoponopónoról készült blogbejegyzésemet.Fél év emésztés után pénteken újra rátaláltam.A téma nem hagyott nyugodni, mert igaz. http://tibor7.blogspot.com Ez nem önreklám,nem is én találtam "fel",hanem az isteni tudatból szivárgott át.Nagyon furcsa volt.Nem túl logikus.Én tegnap felvettem CD-re, hogy elkezdjem önmagam tisztítását. "Szeretlek.Sajnálom.Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm.És szeretlek."

Válasz

v. a. üzente 12 éve

Egy politikus nem arról híres, hogy tanuljon a hasonló bölcsességekből. Ne várjuk el ezt tőlük, hiszen csak önmagunkat korlátoznánk általa. Az ő céljaik nem az emberek jólétének bebiztosítása, hanem valami más, ha jót akartak volna már rég megtehették volna. Miért építünk illúziókat? Legyünk önmagunk, hiszen belsőnk tükre a külvilág. Ahogy bent úgy kint. Csak a belső megtisztulás által jöhet el egy jobb világ és ehhez semmi köze nincs a politikának, csakis neked önmagadnak. Ne feledjük, a világ önmagunk tükröződése kifelé, amilyenek vagyunk olyan a világ, amiben élünk.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

ÁMMEN!

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

Kedves Szemléletváltó Barátaim!

Egy Barátomtól kaptam az következő apróságot, megosztom Veletek, úgy érzem passzol ide a témához:
"Barátkozz meg a „bárhogy lehet” gondolatával, ahelyett, hogy csak azt a valóságot tartod elképzelhetőnek, amit elméd kontrollálni tud.

Bármilyen jó várhat rád, ha megnyitod magad, és elfogadóvá válsz a csodák irányában."

Sok szeretettel: Imo

Válasz

Papp Laci üzente 12 éve

Azért töltöttem föl,hogy a politikusok is tanuljanak belőle.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Laci!

Nagyon jó a videó!
A kivitelezése sokkal nagyobb összetartást kívánna a Magyar nemzettől mint ahol most egyenlőre tart. Ez a program azonban nagyon jó, hisz nem tudhatjuk mikor válik szükségessé elkerülhetetlenül, hogy végre is legyen hajtava. Ennek a végrehajtása azonban ma a politikai nemzet- határok, és élő politikai elhatároltságok miatt nem kivitelezhető. Nagyon fontosnak tartanám a kulturális nemzet örökség feltámasztását, mert ennek hiányában az egyesítésre való törekvés csak utópia!
Ami Isten kezében van az az idő. Ami a miénkben ,az a szeretetében való alázatos várakozás, és addig az információ gyűjtése , a nemzetérdek erősítése, és az éberség fenntartása hogy ezek a csodálatos szívszeretet által feltámasztható új világ gondolatok teremtő erejüvé válhassanak a szükségben! Veletek Imádkoztam! Évi!

Válasz