Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Barátaim!

Csatlakozom Lovassy Ilona soraihoz!

Figyeljetek a költőinkre, íróinkra, akik szakrálisan a szívükkel és az elméjük legmélyével Őrizték meg és adták tovább a Magyar Nemzet Istentől való küldetését a világban. Miért is kell nép helyett Nemzetté kovácsolódni? Nos azért mert az Egység tudat felszínre hozza bennünk a küldetés magvát.A TUDÁST, ami nem egyszerűen arról szól hogy légy jó EMBER, hanem arról szól,hogy az alapokhoz kell visszatérni ahhoz, hogy a világunkban élő, dolgukat gépiesen végző emberek, megszabaduljanak a VÁDLÓ angyal fogságából,
aki azért van itt, hogy bebizonyítsa Istennek hogy az EMBER nem méltó a szeretetére, és a pusztulás a jussa. Amikor fentről tekintesz a világunkra, akkor olyannak tűnik, mint egy nyüzsgő hangyaboly, amelyben mindenkinek meg van a szerepe abban , hogy ez a hangyaboly élő boly maradhasson.
Ezt a bolyt azonban a vádló, és az ő csatlósai alakították olyan belső rendszerűvé, amilyen. Amikor azonban az EMBER kilép a mindennapi kötelező munka és tevékenység rabságából, akkor rá zuhan ennek a láncolatnak a súlya, és rettenetes teherként kezdi nyomni a fizikai ,és szellemi létezését egyszerre.
Amikor, (és ez nagyon közel van) a földünktől már nem lesz, mit kisarcolni, akkor a hatalmasok gazdasági hatalmi rendszere darabokra fog hullani, s ezzel EMBEREK milliárdjait taszítja a végső kétségbeesésbe.
Ennek a Nemzetnek nem szabad összeomlani.
Ennek a nemzetnek addigra ÉLŐ szívvé, és ÉLŐ Világ - megújító szellemiséggé kell kovácsolódnia.
Már most fel kell ébreszteni mindenkit aki él és mozog Hazánkban, hogy elő kotorjuk elménk legmélyéről a" magorok" FÖLDSZERETETÉT"
Isten egyetlen percig nem mondta nekünk azt hogy nem vagyunk egyek a FÖLD anyával is.Isten a" szerelmes "Isten azt tanítja, hogy tőle, és a Föd anya egységéből születtünk.A Magyar nép nem akar sem több sem kevesebb lenni ennél. Az első lépés az, hogy meg kell tanulnunk nem félni.

A második az, hogy föl kell ébreszteni hazánkban az ERDŐ - és a Mező - Gazdaság szeretetét a gyermekeinkben, és föl kell ébreszteni az egész gazdaságot. A Föld szívét meg kell gyógyítani. Az összefogás csak és kizárólag a szeretet útján tud csak megvalósulni.
Először hozzuk vissza a tudatunkat a félelembő, hogy az végül Teremtő erővé válhasson! Köszönöm hogy ÉBEREK vagytok!!!!

Válasz

Kotroczó Endre üzente 12 éve

Emberek!Vegyétek kezetekbe a világ legnagyobb bestsellerét:a Bibliát.Minden mondata igaz.De gondoljatok csak a Héroszokra.

Válasz

Molnár Katalin üzente 14 éve

Érdekest témát hoztál fel. A piramisok valóban csupán temetkezési helyek voltak? És ha azok voltak akkor miért van olyan sok belőlük szerte a világban. Mondom miről is beszélek: Egyiptomban száznál is több piramis található, Kínában 250 van belőlük ( http://www.youtube.com/watch?v=P73x-gRZkaU ), ezen kívül van még Boszniában, sőt valószínűleg itt Magyarországon is. És még ki tudja hány helyen szerte a Földön? Mindenhol ugyanaz a vallás létezett volna, hogy ugyanúgy temetkeztek az emberek? Ezt kétlem. Akkor mi célból épültek, és kik építették, miért?

Válasz

v. a. üzente 14 éve

A képet szemlélve eszembe jut, amit mi történelemnek gondolunk az talán nem is az(?) történelmet lehet hamisítani is. Ha alapjaiban más a valóság mint amit eddig gondoltunk róla, akkor vajon hogy tudjuk viselni a dolgot(?) mennyire tarolja le az embert(?)
Sorra jönnek elő dolgok, amik gyökeres változást idézhetnek elő. Biztos hallottátok az egyiptomi Piramisok belsejében ősi Magyar Rovásírás jeleket találtak. Ezek az őseink mindenhol ott voltak. Az iskolákban csak ezer éves magyar történelmet emlegetnek. Akkor hogy is van ez, mikor és hol voltunk? A Piramisok léte is egy nagy rejtély, még a mai tudomány se képes megfejteni a keletkezésüket. Vagy talán egy fejlettebb civilizáció hozta létre őket? És hogyan kerültek oda a Rovásírás jelek?

Válasz

Molnár Katalin üzente 14 éve

Igen. A mesevilágban nagyon sok fontos információ található. Ugyanígy a magyar népdalokban is. És ezekre a történelmünk mélyen rányomta bélyegét. Benne van, mikor milyen népekkel álltunk kapcsolatban, és milyen is volt a valódi viszony (pl:török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyítja).
Ilona, ha megbántottalak, nem szándékosan tettem. Én is magyarnak érzem magamat, de kívülről tekintve a magyarok nem a legtökéletesebb nemzet. Nézz körül. Láthatod, hogy az emberek túlnyomó része stresszes életet él, a hatalmon lévő emberek szüntelenül ostobának nézik a dolgozó embert, és saját hasznukra ott vágnak át mindenkit, ahol lehet. Virágzik a korrupció, és ezt a példát számtalan ember követi körülöttünk. Mindenki elégedetlen, és igaz a mondás, hogy a magyar ember örömében sír, bánatában nevet. Nincs igazi összefogás közöttünk, mert sokan vannak, akik csak a kákát keresik a másik emberben. Vannak akik nem bírják ezt a légkört, és elvándorolnak hazánkból. Bárhová mész a világban, szinte nincs olyan hely, ahol ne találkoznál magyarokkal. Érdekes, hogy a külföldön élő magyarok tudják, hogy mi az összefogás.
Én tágabb nézőpontból szemlélem a dolgokat. Lenyűgöznek más országok kultúrái, legyen az arab, vagy akár kínai. Minden népnek van története, és vannak saját hagyományai, saját mesevilága, népdalai, csupán vannak dolgok, amikről keveset, vagy egyáltalán nem hallani.
A történelem során pedig olyan sok néppel keveredtünk, hogy származásunkat tekintve nem igazán él már közöttünk színtiszta magyar. Én örülök a török, habsburg, mongol, és még ki tudja milyen kevert véremnek is, mert minden népet nagyra tartok, beleértve természetesen a magyart is.

Válasz

Gőllei Szilvia üzente 14 éve

Olvastam ez régen igaz evolúció embere éltek a fejet koponyacsontok.Igazságot és ez természetes.

Válasz

v. a. üzente 14 éve

Én a népmesék jelentőségét emelném ki. Tényleg az óriások ott is szerepeltek. Csak mostanság kezd bennem tudatosodni, mennyi bölcsességet is hordoznak magukban. Szerencsés aki a magyar népmeséken nőhet fel és már emberpalántaként magába szívhatja az "ősi tudást". De mi van a felnőtt korral? Miért nem visszük tovább ezt az értéket. Mintha elfordulnánk tőle és nemvennénk figyelembe a jelentőségét. Pedig a valódi érték ott van a több száz, több ezer éve létező múltban. Ez ingyen van, mégse merítkezünk belőle!

Válasz

Lovassy Ilona üzente 14 éve

Kedves Katalin,
természetes, hogy közülünk nem kell mindenkinek kötelezően egy nemzethez kötődnie. Minden nép, minden ember, fontos. Mindegyiknek egyenként megvan a maga küldetése, a maga értéke, a maga helye a világban. Azért azomban, mert nem kötődön egy nemzethez, nem becsülöm alá, és ehhez, senkinek sincs joga.
Mindenki önmaga dönti el, hogy hova tartozik, és ez a hovatartozás a lelkébe van kódolva, ez az egyetlen biztos iránytű. A számomra is. Én ezt tudom, mert érzem. Nem kell Lobstang Rampa (akit mellesleg nagyra becsülök) megmondja nekem. Én az ő ,,harmadik szem'' látása nélkül is tudom, hogy őseim ,,óriások'' voltak hozzánk képest. És itt nem a hatalmas csontjaik méretére gondolok, hanem a szellemi, erkölcsi nagyságukra. És Istentől magyarnak teremtett emberként, szeretnék felnőni hozzájuk.

Válasz

Molnár Katalin üzente 14 éve

Én nem tartom különleges népnek a magyart. Persze kell, hogy legyen minden népben egy ilyen érzés amiről te írsz, mert ez az ami összefogja a nemzetet. Ez a nemzeti tudat. Én az embert, származzon bárhonnan, csodálatos teremtménynek tartom. Minden ember csodálatos, nem csak a magyar.
Amúgy eszembe jutott a könyv címe, amiben olvastam az óriás ősökről. És nem magyar írta.
Az könyv:
Lobszang Rampa: Harmadik Szem

Válasz

Lovassy Ilona üzente 14 éve

Csodálatos témát inditottál el Attila.
Hiszitek, nem hiszitek, nekem meggyőződésem, hogy minden emberben kódolva van a ,,Tudás''. Mindegyikünk egy tökéletes kis világ, egy önálló microcosmos.
Évszázadok óta a sötétség erőinek az a törevése, hogy ezt a tudást elfeledjük, mivel ez a tudás, isteni hatalom, születésünktől kapott hatalmas örökségünk. Ennek a birtokában lehetetlen leigázni bennünket. Aztán, amikor valami ehhez hasonló felbukkan a múltunkból, csak ámulunk...
A dualitás világában élünk. A kettősség harcát kell vivnunk. Ez az alá és fölérendeltség harca. Próbálták elfeledtetni velünk igazi valónk, igazi létünk, és nem is kevés sikerrel. A törekvésük a totális sötétség kialakitása. Csakhogy ez lehetetlen, és egyben a számukra önpusztitó is, mivel a sötétségben, a duális teremtés okán, benne van a fény isteni magja. És ez törvényszerűen növekedni kezd.
Mi magyarok a ,,MAG'' népe vagyunk. Feladatunk van. Gondolkodjunk már el azon, hogy miért az a hatalmas törekvés, ami évszázadok óta a magyarokat akarja elpusztitani? Igen, kell ez a Kárpátmedence másnak, de talán több oka is van ennek. A feladat, a küldetésünk, amit vállaltunk, amiért idejöttünk, amit ezért a világért tennünk kell. Ez megváltói feladat, és ellenségeink nem látják be, hogy ez őértük is van.
Ehhez viszon úra meg kell találnunk önmagunk. Le kell ráznunk az évszázadok óta ránkrakodott port, amely elfedi a valóságot.
Más szemmel kell néznünk a világot, ,,szemléletet kell váltsunk'' (nem én találtam ki, ki ,,Kellett'' legyen találva).
Ezt csak közösen tudjuk tenni.
Egyikőnk sem több, vagy kevesebb.
Mindegyikőnk meglátására nagy szükség van.
Mondjátok el, osszuk meg! Az ősi tudás, külön-külön részletekben minannyiunkban felbukkan. Adjuk össze.
Képtelenság a múltunk eltüntetni. Most csodálkozunk egy-egy ilyen ,,óriásleleten'', de hiszen ez mind adva van a mi mesevilágunkban, ami egyedülálló a világon. Megmaradt, mert az ,,akadémikus tudás'' ezt lebecsülte, lenézte, gyerekesnek, veszélytelennek tartotta. Tartotta annak okán, mert nincs nyelvismerete, mert esetleg csak beszéli, de nem Érti a magyar nyelvet. Ez a nyelv a mi csodálatos táltosparipánk. A szkita bibliai történetben is benne vannak az óriások. Csakhogy mi egy a mi számunkra megirt ,,bibliai tankönyvet'' kaptunk, ami - mint az iskoláink - csak a jó alatvalóvá nevelést célozza. Távol áll tőlem bárki hitét, felfogását bántani, hiszen küldetésünknél fogva, mindnyájan más-más úton keressük az Igazságot, és ez természetes.
Megtalálni csak együtt tudjuk.

Válasz

v. a. üzente 14 éve

Ha igaz, akkor a tanult evolúció alapjaiban dől össze. Ezt talán sokan nem akarják, nagyon kellemetlen helyzet volna. Nem sokat tudunk Atlantiszról az eltűnt civilizációról.
Az igazság úgyis kiderül, akkor minek rejtegetni!

Válasz

Molnár Katalin üzente 14 éve

Valahol olvastam régen, hogy itt a Földön óriás méretű emberek éltek. Akkor valószínűleg ez igaz, hacsak ez a fénykép nem hamis.

Válasz

v. a. üzente 14 éve

Annyi, de annyi felfedezni való van még ezen a bolygón, de mi egymással vagyunk elfoglalva. Leéljük az életünket, de a tapasztalatszerzésünk nagyon gyér. Meg kell tisztítani gyorsan a búzát az ocsútól, mert az idő szűkös.

Válasz