Molnár Katalin üzente 9 éve

Köszönöm szépen mindenkinek, nagyszerűen érzem magam, és az orrom sem folyik már.

:))))

De most viccen kívül, tényleg.

Válasz

Végh Attila üzente 9 éve

Alapítványt sem könnyű működtetni, még akkor sem ha sikerül elég állami támogatáshoz jutni. Nagyon szigorú előírásoknak kell megfelelni.
Aztán ha sikerül kellő módon sok emberhez szólni, akkor megjelennek a "hivatásos rosszakarók" és megpróbálnak letéríteni az útról, zavart keltenek, nehogy elérd a célod. És egy egyesületet, alapítványt, közösséget mindig könnyebb megvezetni mint magát az egyént. Ezért jobb az egyéni út, mert így mindenki önmagában éri el a maximális változást és itt a hatalom már tehetetlen vagy legalábbis jóval nehezebben tudja gyakorolni a félrevezető hadjáratát.

Sokan a könyvkiadást tartják jobbnak, mondván így több emberhez eljuthat az információ szanaszét a világban. Vagy itt van az internet világa! Például ezeket a sorokat szinte a világ bármely részén el lehet olvasni. Nincs helyhez kötve!

Válasz

Raszta raszta üzente 9 éve

Én egy kicsit?!:) besegítettem, és ......
A központi szabályozóm mindent összhangba hoz. :)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Csak az aminósav állományod felé kell egy kicsit besegítened.
Központi szabályzód utána mindent összhangba hoz.

Válasz

Molnár Katalin üzente 9 éve

Nagyon köszönöm a jó tanácsokat. Valóban volt egy olyan évem, amikor a gyógyszerek mellett virágmézet is fogyasztottam, kevésbé jött elő az allergia, ami már 15 éve gyötör. Maximálisan allergiás vagyok a parlagfűre, és a fekete ürömre, és ezek éppen egyszerre virágoznak. Amúgy úgy látszik a sors is mellém szegődött, mert egy teljes napig tartó esővel megtisztította egy kicsit a levegőt.
Én most mégis azt a módszert szeretném kipróbálni, hogy megpróbálom átélni a kellemetlen élményt minden fájdalmával, és szépségével. Meglátjuk mi lesz. Az egóm most elemében van, és harcol, "figyelmeztet" hogy asztmává is alakulhat a dolog, de nem félek, mert nem csak a virágporból keletkezik élet. Az élet körülvesz minket, és mindenütt jelen van, csak meg kell érintenünk.
:)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Abszolút kizárva az állami támogatás.
Jelenlegi államunk nem Platón: Állama.
Állami vezetőink nem Platón :Államférfi ideáját képviselik.

Válasz

Moldovan Bela üzente 9 éve

Igen ez igy latszik de en az allami tamogatast akartam valahogy elerni. Nem magany alapitvanyra gondoltam. Viszont egy allami tamogatast nem sinylene meg annyira a koltsegvetes, vagy igen ?? ez az en kerdesem.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

1) Jelenleg még nincs annyi affinitású, magánvagyonnal is rendelkező
ember, aki javaslatodat finanszírozná.
Évi 2-3 millió Ft-ot felemészt az egyéni megélhetés.
Akinek e fölött van a jövedelme, annak energiáját, elméjét leköti a vállalkozásának
gondozása, szinten tartása. Számukra nem jelent értéket az alapítványod
profilja.
Ez a örténelmileg kialakult állapot, -itt és most, -még nem kedvező.,

Válasz

Moldovan Bela üzente 9 éve

Van egy gondolatom. Nehanyan magyarok akik ezekkel poszt kvantum meg hasonlo elmeletekkel holografikus univerzumok, stb. foglalkozunk kene egy alapitvanyt letrehozzunk hiszen annyifele allami tamogatassal talalkozik az ember de meg a palyazat kiirasoknal is talalok olyan temakat hogy egnek all az alig letezo hajam. Mert rendre elkoltozunk az en csaladomban is egyedul vagyok ilyen adottsaggal mindegyik gyermekem mas human iranyitottsagu, bar azokat is be lehetne sorolni magas szinten a parhuzamos tobbdimenzios univerzumba, termekeit meg meghatarozni mint holografikus vetuletek. Tehat meg letezik a lehetoseg a kor bovitesere is. Nem beszelve a zenerol pl. Azonban ha allami szinten nem is beszelve az MTA-rol ahol meg mindig a materializmus dominal nem tudom meg meddig.???. Ezzel kapcsolatban szoljatok hozza lehetne vandorkonferenciakat is tartani. Miert lehet a nemeteknek angoloknak franciaknak mi meg kuksolunk??? A MAG nepe amely evezredek ota dominalt minden akkori tudomanyt most kiszoritjak a periferiara KIK ??? Ez nekem legalabb is nagyon fajdalmas. Mindig csak az ertek ami kivulrol jon??? ami sokszor nem all meg tobbet mint 10 evet. Pl mi irtjuk mindenhol a parlagfut amibol masok draga orvosagokat keszitenek.??? Nallunk a felfogassal a szellem hatasaval van bai. Legalabb is szerintem. KOzben terjednek azok a velemenyek hogy amit nem ertenek a satantol vannak okultak. Na ide szepen megerkeztunk. Varom a gondolatok boviteset es ha lehet konkret javaslatot az alapitvany letrehozasahoz. Udv. M.Bela.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Elismerem és számomra is érték Bolyai János ...Appendix-je.
Gaussnak összehasonlíthatatlanul jobbak voltak
a korabeli kommunikácíós lehetőségei.
Világlátásomra - Paulernek a principium-identitas-,coherencia-classificacionis
triádja és Neumann János -kvantumhullám-függvény összeomlását okozó
tudat gondolata -,meghatározó volt, és jelenleg is érvényes.
/ Ezt fejtegettem egy Lumina név mögött rejtőzködő.........-nak.
2-3 éve egy kínai étkezde külön termében./

Válasz

Végh Attila üzente 9 éve

Az is jó megoldás lehet ha az ember a vele született vagy szerzett képességeit önmaga felé irányítja vagyis elkezdi Figyelni saját magát, így egyszerűen megláthatja a megfelelő utat...

De ha nem is élnéd túl, azért megírhatnád nekünk, hogy mit tapasztaltál odaát"...
:))

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Egyetértek azzal, amikor az " anyagi világ holografikus vetületét "
említed.
Holisztikus világlátásom van.

Válasz

Végh Attila üzente 9 éve

Köszönöm a választ!
Igaz, hogy ilyen a magyar sors...de tudod, hogy miért, azért, mert így is erősödik az emberi lélek, nem érdemes elkeseredni a felemelkedés mindig nehéz folyamat.
Kitartás, erő, egészség a munkádhoz!!!:)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Azért vagy allergiás, mert VALAMELYIK aminósavból /20 féle/
nagyon kevés van a testedben.
Krónikusan reagál,- betolakodóként kezel a szervezeted bizonyos
anyagokat.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Kedves Katika!
Allergia ellen 10 dkg virágport kell a szervezetbe juttatni./Natura bolt/.
Havonta ismételni mert kiürül.
Egy kávéskanálnyit 2dl vízben feloldva.
Virágpor az egyetlen anyag, melyből élet keletkezik.
Tartalmazza a 20 aminósavat.
A méhektől kell tanulni.

Válasz

Molnár Katalin üzente 9 éve

Hát én akkor most ezt kipróbálom az allergiámon. Már úgy sem igazán használnak a gyógyszerek. Nem szedek be belőlük többet, és átadom magamat a szenvedésnek. " hogy tudjam, milyen élmény :) "

Ha még élek jövő héten, írni fogok. :)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

A misztikus mesterek szerint az életnek, NEM a halál az
alternatívája.
Azért halsz meg , mert megszülettél. 1951-2051 Béke poraira.

Válasz

Moldovan Bela üzente 9 éve

A halal tulajdonkepen egy kapu atmenni a 4 dimenzios teridogorbuletbol (anyagi vilagbol) a tobbdimenzios mrendszer egyik tartomanyaba (frekvencia fuggo vagy mas szoval spiritualis fejlodes fuggo) tartomanyaba. Szerintem a 12 dimenzional kezdodik a Menyorszag kapuja! Ez mar a szamunkra elkepzelhetettlen "feny? vilaga. Emlekezzunk a Megvaltonk mondatara. En vagyok a vilag VILAGOSSAGA.

Válasz

Moldovan Bela üzente 9 éve

Nem kizarolag errol hanem sokkal tobbrol, de ez is ertelmezheto mind a holografikus vetuletek halmaza egyik valtozata. Ma szoval a lelek es szellem nem a 4 dimenzios teridovetulet holografikus vetuletekhez tartoznak hanem parhuzamos univerzumokhoz amik a tobbdimenzios rendszerhez tartoznak. Tulajdonkepen konnyen kimondjak sokan nagyon sokan "minden energia" es ez igaz de itt meg allnak es nem haladnak tovabb e megallapitassal. Nekem vannak jelenleg is olyan fiok munkaim mint parhuzamos univerzumok letezesenek lehetosege. dimenziok mint energia surusegi szintek, a Menyorszag felepitese a tobbdimenzios rendszerben (elkepzeles) ami fent az lent tobb dimenzios ertelmezesben. Nincsen mar mit kezdjek veluk 78 eves vagyok egeszsegi allapotom megroppant financirozni semmit sem vagyok kepes. Ez az igazi magyar sors. Bolyai Janos vilagmegrengeto elmeletenek egesz Einstein-ig kellett varni hogy elismerest nyerjen A nagy tudos (ismeretlen) temetesen 4-en vettek reszt. Hany gazembernek a temetesen 10000-ek vannak. Valahol a baberkoszorut a palapostoli igenel kell keresni.

Válasz

Végh Attila üzente 9 éve

Érdekes amit írsz! Ezek szerint a 40 éve íródott könyved is hasonló tartalommal bír?
Számomra sem teljesen világos ez a Hawkins féle elmélet, de a halál nemléte nem tűnik ki belőle. Mit értesz pontosan ez alatt?

Válasz

Moldovan Bela üzente 9 éve

En nagyon sajnalom de tobbdimenzios holografikus vilagkeprol most njincs modomban eloadast tartani a komentben nem is torekszemerre Sajnalom 3 even keresztul az interneten az egeszkonyven matematikai fizikai kepletekkel elatva megtalalhatovolt. Most ez mar nincsen mert nem fogom ezt financirozni.

Válasz

Moldovan Bela üzente 9 éve

Sajnalom de nem volt idom, hogy a hozzaszolasokat is reszleteiben ellemezzem. Igy ezek hatasa nelkul szeretnem tudatni a velemenyemet. A szerzonek azert nincsen igaza mert ha igaza lenne nem lenne halal. En mindenmt a 40 evvel ezelott megirt konyvemben "lathato lathatatlan es a hit"es 25 evvel ezelotti konyvemben ami meg kiegeszitodott "EInstein is tevedhetett' resszel ellemeztetheto es reszleteben is kifejtheto e leirtakrol valo elkepzeles. En az egeszet a holografikus tobb dimenzios (vegtelen dimenzio) rendszerbol eredo univerzum letezeseben latom. Ez a kis hely nem engedi meg hogy reszletekbe bocsatkozzam azt a modjat a kozlesnek hogy csattolmany formajaban azt nem ismerem, viszont azt kimondom hogy az anyagnak semmi beheto hatasa nincsen az egesz tortenetben. Erre varnek ha meg erdekes egy szerkesztoi velemenyt vagy utmutatast. A lenyeg meg az hogy minden frekvencia, aplitudino es sebbesseg fugo es mindezek a parhuzamos univerzumokban tortennek, az anyagi vilagban csak holografikus vetuletek, ahol az ido es ter koordonatak mar nem dimenzio, hanem roviden ami fent az lent' az elobbi megjegyzessel.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Itt van a hiányzó 30 db.- oldal. Bing ....kereső.....
Főbb életkrízisek kezelése/ David R Hawkins
Gyógyulás és felépülés: 8.fejezet 229-260 old

Válasz

Végh Attila üzente 9 éve

Nem teljesen világos ez az írás...valaki elmagyarázná nekem, hogy miről szól!

Válasz

Raszta raszta üzente 9 éve

nekem is ilyen érzésem van..

Válasz

Mátis Éva üzente 9 éve

Gondolom Freudhoz és Junghoz hasonlóan hasznát vehette a pszichiátriai gyakorlatának. Számomra eddig ismeretlen volt a munkássága, és ez a
rövid részlet amit Lumina felrakott, az én elmémben okoz torlódást. Bár
lehet hogy csak én vagyok türelmetlen...öregszem...

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Hawkins nagyon ritka éleslátással rendelkezik.
Tanultam tőle egy-két módszert, az energiám
megőrzését illetően.
A fájdalomtestet illetően H.- összhangban van E Tolléval.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Így van. Köszönöm.
Úgy értem nálam, neveket illetően, az elmémben van a torlódás.
A munkásság terén az elkülönültség ,-rendben van.

Válasz

Mátis Éva üzente 9 éve

D.R.Hawkins nem torlódik rá S. Hawking-ra. Két totálisan külön világ.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Torlódás van.
Akit még nagyra értékelek S Hawking.
E Tolle írásainál figyeltem fel rá.
Érdekelt, hogy míért tartotta fontosnak őt idézni.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Akire gondoltam két éve hunyt el.
T Lajos is feltett Hawkinstól előadást.
Méltatta a ma élőket, a régebben munkálkodókat elmarasztalta.
Terveztem akkor jegyzést, hogy már Hawkins sem él.

Válasz

Mátis Éva üzente 9 éve

folyt. Dr. D.R.H. orvos doktor volt- pszichiáter eredetileg- később lett guru.

Válasz

Mátis Éva üzente 9 éve

A te Dr.Hawkinsed filozófus volt. Nem azonos Lumina Dr. D.R.Hawkins-ával aki 2o12. szeptember 19-én hunyt el 85 évesen.

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 9 éve

Dr.Hawkins a gyakorlatban mutatta meg a saját életében,
hogy birtokában volt a gyógyulásnak-felépülésnek.
89 éves koráig aktív volt./12 éve elhunyt/

Válasz