Andrassy Mariann üzente 10 éve

mezzoszoprán

Válasz

nádi hegedű üzente 10 éve

:))

Válasz

Mátis Éva üzente 10 éve

Én Alt kettő voltam, hát te?

Válasz

Mátis Éva üzente 10 éve

"Ez a harc lesz a vég-ső!
csakis össze-fogni hááát!
és nem-zet-közi-véééé lesz
holnap-ra a viláág!"

Válasz

Andrassy Mariann üzente 10 éve

Mi az igazság?
A múltat végképp eltörölni,
Rabszolga-had, indulj velünk!
A Föld fog sarkából kidőlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!

Válasz

Andrassy Mariann üzente 10 éve

"mintha a világ "uraitól"származna, azoktól akik irányítani szeretnék az emberiséget"
- Az asszony, a kit mellém adtál vala, ő ada nékem arról a fáról, úgy evém......
- Az asszony pedig monda: A kígyó ámított el engem, úgy evém.......
MI AZ IGAZSÁG?

Válasz

Andrassy Mariann üzente 10 éve

"- azért, mert az ember nem tud teremteni."

:(( ...................................... :))

Válasz

Andrassy Mariann üzente 10 éve

NEM TUD!

Válasz

Andrassy Mariann üzente 10 éve

Ha körül nézel a világban, láthatod a nyomát annak, hogy a hatalmasok
(6 alma sok) elhitetik az Emberrel, hogy teremteni tud,
felhasználva hozzá egy halom spiritiszta "mestert".
- a szerencsétlen Ember is elhiszi, miért ne hinné, a híres ember mindig igazat mond.
Mi leszel, ha nagy leszel kisfiam - tűzoltó leszel s katona vagy barmokat terelő juhász, esetleg világos, egyéniség, szép, okos, öntudatos aki megteremti amit csak akar, hiszen övé a teremtő?-hatalom, a Földön és a mennyben.
Még az istent is ÉN teremtem MODELL nélkül, ezért van annyi isten, amennyi ember.
Teremté "ISTEN" a világot a saját képére és hasonlatosságára............OK!
Teremtené az EMBER a világot, de nem tudja, csak megváltoztatni van nagy"képe" és csak modell alapján - mivel "csak" mindenható, és/de a változtatáshoz szüksége van az isteni képmásra(MODELL).

- De tévedhetek, azonban meggyőzhető vagyok, szükségeltetik hozzá egy jó pár példa, amiben az ember teremt modell nélkül, előre is köszönöm.
........mi istenben/emberben láthatatlan, a világ teremtésétől fogva az ő alkotásaikból megértetvén, megláttatik.........

Válasz

nádi hegedű üzente 10 éve

"azért, mert az ember nem tud teremteni."

csak azt tud...:)

Válasz

Raszta raszta üzente 10 éve

"- azért, mert az ember nem tud teremteni."

:(( ...................................... :))

Válasz

Végh Attila üzente 10 éve

"- azért, mert az ember nem tud teremteni."

-Hú de nem jó ezt olvasni! Márt csak azért is nem, mert nagyon egyoldalú ez a megállapítás, és minket embereket egy kiszolgáltatott, magatehetetlen helyzetbe próbál terelni. Olyan ez a kijelentés, mintha a világ "uraitól"származna, azoktól akik irányítani szeretnék az emberiséget. Ha tényleg képtelen az ember a teremtésre, akkor bizony csak egy kiszolgáltatott bugyuta lény a földön, aki meg is érdemli, hogy az orránál fogva vezessék.
De mi volna, ha azt hinné, hogy igenis képes a teremtésre, ha elhinné, hogy fejleszthető ez a "képesség"? Akkor a külső erők nem tudnák őt manipulálni! Ez kész katasztrófa volna a "manipulátorok" számára!

Válasz

Andrassy Mariann üzente 10 éve

"Úgy tapasztalom, hogy a Tudatosság útján kis lépésekkel célszerű elindulni és ha sikerül a haladás, akkor mért ne lehetne megcsinálni mondjuk egy sejtszintű DNS programozást(?!)."
- azért, mert az ember nem tud teremteni.
A DNS egy információs program.
Amit lehet jobbítani-rontani(UPDATE) de a frissítés "csak" rárakódik a programra hetedizileg, azaz örökké, az előfordulhat, hogy egy információ alszik, de nem lehet törölni.
- Hogyan tudod megállapítani azt, hogy a feléd közeledő nagy macska PÁRDUC vagy OCELOT, biztos vagyok benne, hogy úgyanúgy, mint én - futva.
Az Ember viselkedését nem az akarat, hanem a tanult reakciók, és a körülmények irányítják, és mivel az oksági rendszerünk nem lineáris, amit teszek, az hatással van a másikra, annak reakciója viszont visszahat rám,
és meghatározza a további viselkekedésem, ami ismét hat a másikra.....stb... ez végtelen....sztem nincs értelme a problémák kialakulásának okait vizsgálni, hanem a megoldással kell foglalkozni.
- Miért futok, számít az? nem az számít, hanem a megoldás.
Ennek ellenére én is úgy tapasztalom, hogy tudatosság útján célszerű elindulni és ha sikerül a haladás, egy szennymentes DNS - t örökítünk tovább.
A nagypapa hajdanán bement a könyvesboltba és így kiáltott: ide nekem a könyveket babám, ha mindjárt az ingemért is.

Válasz

Andrassy Mariann üzente 10 éve

"-azt hiszem a legtöbb embert igenis lehet programozni és manipulálni-"

Jézus azt tanítja, hogy........Nincs semmi az emberen kívülvaló, a mi bemenvén ő belé, megfertőztethetné őt; hanem a mik belőle jőnek ki, azok fertőztetik meg az embert.
Ez annyira igaz, hogy eddig... az Ember nem bírta megcáfolni - szerencsére.
A mai tudásunk szerint, nem lehet az alap DNS - t programozni sem manipulálni.
Igaz, hogy az agy működéséről ma már elég nagy az ismeretünk, de amit tudunk, az kevés a teremtéshez.

Az emberi tudatfolyamatok s a külvilágra adott reakcióink mintegy kilencven százaléka a tudatalattiban zajlik, vagyis, kilencven százalékban a beidegződéseink, tudatunk mélyén megbúvó hiedelmeink irányítanak minket.
Az a vágy fogja sarkallni az embert, amely már ott van az agyában, a külső "manipuláció" így aligha lehet korlátlan.

A LÁTÁS azt jelenti, hogy összpontosítanod kell, azaz ráirányitani valamire a figyelmed, hogy az agy képet alkothasson róla.
A hatalmasok(mások) ezt a figyelmet tudják elterelni(ha hagyom
- de azt nagyon.
Régóta ismert, hogy az akarat nem meghatározó az emberi viselkedésben, nem azért tesszük, mert akarjuk, hanem azért akarjuk, mert tesszük.
Szóval, amit ma megtehetsz, az most van.......az ember önmagát és másokat is csak indirekt eszközökkel tudja tartósan megváltoztatni........
- mennyország az út végén......
az indirekt eszközök másodlagos források, a használók többsége nem ismeri ezeket, vagy nincs tisztában használatuk következményével.

Válasz

Molnár Katalin üzente 10 éve

Kedves Attila!

A gondolatfigyelés tényleg nagyszerű dolog. De az ember akkor is akarva-akaratlanul szüntelenül tesz fel kérdéseket, és várja rájuk a választ. Aztán a válaszra sok esetben várni kell, és a türelmetlen emberek megnyugtatásra vágynak. Ezért képződnek az ötletek, tervek, magyarázatok (amelyeknél nem feltétlenül szükséges, hogy igazak is legyenek). És éppen az a lényege, hogy nincs vége a folyamatnak, a végtelenségig tart. Mert nem az a fontos, hogy hová is jutunk, hanem, hogy hogyan tesszük azt. Mint, ahogy a mátrix-gondolat is csupán egy elme általi magyarázat arra, hogy olyan bonyolult, és felfoghatatlan a világunk, kevesen vannak még azok, akik képesek arra, hogy elcsendesítsék az elméjüket úgy, mint te.

Amúgy gondolkodtam azon, hogy miért is nem lehet mátrix a világunk. Mármint feltettem a kérdést, és ma séta közben hazafelé ("gondolkodás-mentes" állapotban) megjelent a magyarázat.
Arra jöttem rá, hogy nincsen múlt. Mert a múlt itt van a jelenben. Különböző térben különböző érzések őrzik az eddigi összes pillanatot. Mintha a jelen őrizné az összes múltbéli emléket egybesűrítve.
Felejthetetlen élmény volt.

Válasz

Végh Attila üzente 10 éve

" Amikor nem értünk valamit, azt próbáljuk megmagyarázni."

-úgy tapasztalom, hogy nem érdemes túl sok időt és energiát fektetni a dolgok megmagyarázásába. Azért nem mert a magyarázat csupán az elme számára fontos. Amint megmagyarázok egy dolgot, máris ott a következő megmagyarázásra váró dolog és ha nem figyelünk, akkor ez a folyamat a végtelenségig is eltarthat. Nehezebb de járhatóbb útnak tűnik az elme elvárásai alóli kilépés, mondjuk a "Gondolatfigyelés" rendszeres gyakorlásával. Általa, előbb vagy utóbb a "kényszerítő" hatás megszűnik.
Ha nincs kényszer akkor van szabad döntés!!!

Válasz

Végh Attila üzente 10 éve

-azt hiszem a legtöbb embert igenis lehet programozni és manipulálni-

Ugyan annyi energiába kerül a mennyországba eljutni mint a pokolba. Két ellentét de az út egyforma hosszú ide is oda is. Azt mondják a pokolba mégis könnyebb eljutni! Ez azért lehet így mert hosszú ideje (talán évszázadok óta) ezt sugallják nekünk...mi meg jól el is hisszük(!).
De mi van ha ennek a hitnek van egy alternatívája?

A Tudatosságnak ott lehet az értelme, hogy az ember megtanulhat "kibújni"azon hatások alól, amit hosszú idő alatt ránk rak az élet. Megtisztulni az évszázadok terhe alól! Ez egy jó hosszú folyamat (legalábbis nálam igen), ahol lépésről lépésre lehet haladni, kezdve ott, hogy megtanulok befogadni olyan "alternatívákat" is amik más szemszögből engedik látni a dolgokat. Úgy tapasztalom, hogy a Tudatosság útján kis lépésekkel célszerű elindulni és ha sikerül a haladás, akkor mért ne lehetne megcsinálni mondjuk egy sejtszintű DNS programozást(?!).
Lao-ce ezt úgy mondja:"a nagy dolgok megtétele kicsinnyel kezdődik".
:)

Válasz

Andrassy Mariann üzente 10 éve

Ildikó,
Köszönet érte, hogy feltetted a cikket, lehet tanulni általa.

Az Embert nem lehet manipulálni vagy programozni, ha lehetne, nem lenne szükség választási komédiákra, és a hatalmasok gyerekei nem drogoznának, és csak egy milliárd ember élne, és valamennyi ateista- keresztény-muszlim-buddhista-hindu-zsidó-vagy amit akartok- lenne.
folytathatnám.....

- Az Embernek nincs szüksége "mátrixra", megteszi ezt önként és dalolva.

Válasz

Andrassy Mariann üzente 10 éve

Jaj.....Ne vígy minket kisértésbe - oda találunk magunk is.
"Az egyetlen mód e DNS-programozás hatályon kívül helyezésére: a Tudatosság beavatkozása."

Mindig letaglóz ha tudatosságra buzdítanak, OK, legyen, de hogyan?
Lássunk csak hozzá, itt van ez a pár darab élőre programozott DNS - kém.
- a szemem zöld, azért, mert apámtól kaptam, az anyámé fekete mert ő is az apámtól kapta.
- vagy a drogos mama babája(láttál már ilyet?) hogyan képes tudatosan átprogramozni sérült DNS -eit.
- a DNS a sejtmagban található - de mennyi sejtje lehet egy embernek?
- és ez a szerencsétlen postás(RNS) - t hogyan lehet rávenni tudatosan, hogy a feladó levelét átírja és úgy kézbesítse, vagy dugja el, pl. a sejtfal üregében.

A MAG(ovum-tojás-csíra-sperm-stb), egy kosár DNS....hoppá....megfogtam a tudatosságot, az igaz, hogy én már lekéstem róla, de az UTÓD magokat passzíthatom tudatosan.......hol egy telefon........

Válasz

Molnár Katalin üzente 10 éve

Az emberi képzelőerő határtalan. Amikor nem értünk valamit, azt próbáljuk megmagyarázni. Hasonló dolgokat keresünk, melyek működése látszólag igazolhatja a magyarázatra váró fogalmainkat. Aztán rájövünk valami másra, ami megdönti az új elméletünket. Ugye magad sem gondolod komolyan, hogy a világunk pusztán egy MÁTRIX? Ami már megírt, és programozott kódokkal dolgozik?
Ha ez így lenne, és egyesek valóban tudatukra ébrednének, képesek lennének gondolattal meghajlítani a teret. Úgy, mint a MÁTRIX című filmben.

... azt hiszem megyek, és ezt mindjárt ki is próbálom :)

Válasz