Raszta raszta üzente 11 éve

:-)

Válasz

nádi hegedű üzente 11 éve

http://www.youtube.com/watch?v=jzaIx1ooE0g&list=PL1FD8AD05B9DA1206

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Szabatosan fogalmaz, maga a stílus.

Válasz

Salek Zoltán üzente 11 éve

Az igazságnak nincs szüksége védőügyvédre.

Amit mond, az nem változtat Mihály pongyola és hiányos fogalmazásán, kommunikációs képességtelenségén, értetlenségén, tapasztalathiányán, jellemhibáin.

Válasz

Salek Zoltán üzente 11 éve

A tagadás a te sajátosságod, jellemződ, Tízparancsolat Mihály, viszont szíves vetíted rám. Én elismerem, ha hibázom-hibáztam. És te? Hogy is van az a „találomra válogat”, hogy csak egyet emeljek ki a csemegéidből.

Válasz

v. a. üzente 11 éve

Nyílt, tiszta, egyenes beszéd.
:)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Kedves Ilama!
Sikerült összeakadnod a " tagadás ősi szellemével".
.............................................................................................
Irásodat olvasva ,olyan mintha én írtam volna. Lelkemből lelkedbe.
Számomra az is érték, hogy Chr. magyarul beszél , nincs tolmács közbeiktatva.
Traduttore-traditore igazságától szenvedtem már jónéhányszor.
Az egyik Gangaji előadáson az elme, tudat szó fordítása találomra cserélődött.
A hallgatóság közönyösen nézett. Az előadó nem tudta ,hogy ténylegesen
mi hangzott el. A tolmács jóindulatú volt, de nem volt megvilágosodott mester.
Becsülnünk kell Christiant, míg köztünk van.

Válasz

Ilama Árgilus üzente 11 éve

Kedves Salek Zoltán!

Magam is Christian "rajongó" vagyok.
Engem a válaszai ragadnak meg.
Nem tartom Christ kiválasztottnak, inkább kivételes látással rendelkező embernek, aki meglepő átfogó ismeretekkel rendelkezik. Kimondottan racionálisan áll a világhoz, mert nem burkolózik misztikus külsőségekbe, nem kellenek neki spirituális kellékek, csodatételek, azt mondja, ami a valóságot legjobban megközelíti és a hallgatóság a legjobban meg tud érteni. E mellett, kimondottan humánus válaszokat ad.
Lényegük, hogy nem akar semmire sem rávenni, nem ítél el semmiért, elfogad mindenkit olyannak, amilyen. A válaszokban megpróbál kiemelni a probléma fölé, hogy átlásd, mi az ok, és elmondja, milyen választások vannak és melyiknek, mi a következménye. A döntést, azonban a kérdezőre bízza, nem akar irányítani.

Ami a belépődíjat illeti, az 550Ft, ami gyakorlatilag egy elég minimális összeg a mai árakhoz képest. Azért nevezik hozzájárulásnak, mert bármekkora ennél nagyobb összeget is fizethetsz, ugyanis, ezen belépődíjak egy részét a Chris által támogatott gyermekkórház kapja. (Nem ezek az előadások hozzák neki a hasznot.)

A kérdések közül azért válogat, mert képes kiválasztani azokat, amelyekre a teremben ülők többsége kíváncsi. Nem juthat mindegyikre idő, így tud a legtöbbet segíteni.

Christian nem épít hálózatot, nem kell, nem lehet belépni sehova. Nem gyűjt tanítványokat, akik végigjárnának valamilyen hierarchiát. Akik rendszeresen járnak hozzá, azok is szabadok maradnak, nem kell semmilyen saját követelményének megfelelniük. Akkor mennek amikor akarnak, és addig maradnak, amíg úgy érzik kaptak valamit. Nincs semmilyen szervezet se rang, vagy szint, amit el kell érni, vagy tudás amit meg kell tanulni.

Részemről első könyve megjelenése óta tanulók tőle és a könyveiből. Számomra az a leglenyűgözőbb benne, hogy mindig abszolút logikus, racionális, mégis olyan információkat ad át, melyek képesek megváltoztatni a gondolkodásomat, az érzéseimet. És leginkább felszabadítanak a magam és a társadalom által rám erőltetett felesleges fájdalmaktól.

Válasz

Salek Zoltán üzente 11 éve

Igazi rajongóként beszélsz, Mihály. Csak nem jártál véletlenül Isten hálószobájában is?

Komolyra fordítva a szót, bizonyára azért írod, mivel Isten jellemzéseként valamiért fontosnak tartod, hogy a terem bejáratánál be lehet fizetni a hozzájárulást (ami egy fedő kifejezés a belépő díjra), és papírszeleten kérdést lehet intézni hozzá, melyek közül találomra válogat. (El ne feledjem: mi az a találomra válogatás? Mintha ütné egymást a kettő, nem gondolod? A „találomra” ugyanis azt jelenti, hogy nincs újabb kísérlet, újabb próbálkozás, így válogatás sem. Benyúlok, és az elsőt, amit találok, kihúzom. Azt szoktuk mondani, hogy találomra válaszol, de hogy találomra válogat… egy újabb képzavar cum laude filozófia tanárunktól.)

Arra, hogy rajongásod tárgya 90 percben folyamatosan, lendületesen, töretlen energiával, bőséges szókinccsel, kitűnően és intelligensen egy válaszoló-előadó szerepet alakít, és még szabad akarata is van(!) – szavakat se találok. Érzem, hogy szédülök, megcsuklanak a térdeim, bizsereg az alsó csakrám környéke, és forróság önt el ott lent. Lelki szemeimmel közben látom a Magasabb Hatalmat, amint kiválasztja Istent a következő 500 évre erre a kitüntető válaszoló-előadó szerepre (mennyire magával ragadó!), és hallom Istenből a Teljesség hangját: „Huh… huh… huh… huh…”

Nem egy MLM előadáson jártál véletlenül? Lajos a megmondhatója, hogy ami jellemzést leírtál A.J. Christianról, az a jobb MLM-es (gyémánt és hasonló) előadókra is gyönyörűen megáll, mégsem hasonlítja őket főnix madárhoz senki (néhány hipnotizálton kívül).

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

:-)

Válasz

Szilágyi Mihály üzente 11 éve

Aki elmegy -, A.J.Christian előadásra, a terem bejáratánál befizeti a hozzájárulást.
Lehetősége van bárkinek egy papírszeletre kérdését felírnia.
Néhány tucat kérdés közül találomra válogat az előadó.
90 percben folyamatosan, lendületesen, töretlen energiával, bőséges szókinccsel
válaszol.
A válaszoló-előadó szerepet -szabad akarata szerint-, kitűnően, intelligensen alakítja.
Aki végighallgatja őt, szerintem arra a meggyőződésre jut, hogy erre a szerepre
Magasabb Hatalom választotta ki.
Valóban a Teljesség hangja szól belőle.
Minden ami kiváló, éppoly nehéz, mint amilyen ritka.
Ritka mint a főnix-madár, talán 500 évente születik egy.

Válasz