[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A TRADÍCIÓ FONTOSSÁGÁHOZ:

Vannak még hagyományőrző népek, pl. az örmény nép, amely nép fia Charles Aznavour, aki legszebb dalában a másik hagyományőrző nép, az olasz nép tradicionális tudását örökíti meg arról, hogyan kell legszeretettebb hozzátartozónkat okosan, szépen, emberségesen elkísérni ahhoz a kapuhoz, amelyen mindannyiunknak át kell mennünk egyszer. Ide bemásolom a dal francia eredetijének magyar fordítását. Nagyon megható és nagyon tanulságos. Itt meghallgatható:
http://www.youtube.com/watch?v=3TB6oOmV6pM

Charles Aznavour: Mamma

Mindenki itt volt, azonnal indultak, amikor hallották a jajkiáltást: “Haldoklik a Mama!”
Mind itt voltak, eljöttek még Dél-Olaszországból is. Itt volt még Giorgio is, a fekete bárány fiú,
hozta a rengeteg ajándékot. A gyerekek csendben játszottak az ágy körül, vagy a padlón, de a játék nem volt fontos, csak utolsó ajándék volt a Mamának. Melengették őt csókjaikkal, igazgatták párnáit… Haldoklik a Mama! Asszonyunk, Szűz Mária, kegyelemmel teljes, akinek szobra a szobában van, nyújtsd ki karjaidat Őfelé! Énekeljük Neki az Ave Mariát! Ave Maria… Mennyi szeretet, mennyi emlék idéződik fel bennünk, Mama! Mennyi könny és mennyi mosoly van emlékeinkben, Mama! Mind jöttek a forró utakon, a perzselő nap alatt. Haldoklik a Mama! Jöttek a férfiak kordonos szőlőskertek mellett, itták a hűvös újborokat, majd bebotorkáltak a házba a padok, sálak és kalapok között. Furcsa, de még nem érzel gyászt a Szeretet nagy ágya mellett. Egy nagybácsi még gitározik is, ráirányítva a figyelmet a Mamára. És az asszonyok felidézik a virrasztási énekeket. Haldoklik a Mama… Nagyon lágyan, becsukott szemmel, mint amikor altatod gyermeked egy szép nap után, hogy mosolyogjon, miközben elalszik. Ave Maria… Mennyi szeretet, mennyi mosoly idéződik fel bennünk, Mama! Mennyi könny és mennyi mosoly van emlékeinkben, Mama! Mindez soha, soha nem hagy el minket, Mama!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Farkas Endre gondolatai figyelemre méltóak. Ha jól értelmezem, azt a bizonyos kollektív tudatot vagy tudattalant feszegeti, amely emberek millióit képes terelni valamilyen irányban (eddig a rossz irány volt a látványosabb). Igen, erről szólnak a tradíciók. Vannak a jó erők és vannak a gonosz erők. Ezeknek nevet is ad az emberiség. Például a bibliai zsidók amikor kiirtották a kánaánitákat, ezt istenük (Jehova) parancsára cselekedték és az ő segítségével győztek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Gyula! Ha és amíg ezt a tendenciádat Te akár csak egyedül is megtartod és erősíted, addig nem lesz képes mindent legyőzni a Gonosz! Hát még ha ez a hit sok-sok ember meggyőződésévé és cselekvéssé is válik!!!

Én is ezt hiszem!
---T.A.---

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

:) a színekkel a mi foglalkozásunk is foglalkozik ,klassz e cikk köszönöm !

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Erről jut eszembe egy nagyon kedves játékot találtam a neten. Az volt a lényege hogy ki az ember legjobb barátja . Megkérdezték hogy mi a kedvenc színem stb. A végén kijött a következő, amin bocsánat, de nagyon jó ízűt nevettem: Orbán Viktor! Azóta szeretem Orbán Viktort, hogy az egyik legjobb barátommá változtassam!

Válasz

Tibor Gyula Szabadi üzente 12 éve

Kedves Mindenki!Az én világomban én vagyok a felelős mindenért! A korrupt politikusainkért, a gazdasági válságért, a világtörténelem kataklizmáiért, mindenért. Ez mind hiány. A szeretet hiánya bennem. Tudathiány bennem, mert még sok minden a tudatalattimban lapul, és onnan kiabálja, hogy hiány van mindenből. Ez Mája, káprázat. Van elég öröm! Van elég szeretet! A világegyetem természetes állapota a bőség! Egy almafán 500 alma van, és egy almában 10 mag. Hány magból lesz almafa?Mi ez, ha nem pazarló bőség? Van elegendő mindenből. "Szeresd felebarátodat, mint magadat!" Mit mond? 1. Szeresd magadat! Te vagy a Világegyetem. 2. És szeresd felebarátodat, mint magadat! Miért? Mert mindenki EGY! http://tibor7.blogspot.com Ölelek szeretettel Mindenkit! Tibor.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves János!

Mivel a test és a lélek egységet alkot, így természetes dolog az a hozzá állásod a probléma fizikai testet öltött részéhez , ahogy azt Te teszed. . Az ok és az okozat fenn áll.
Aki az egó minden fajta jellemzőjét magán viseli, az a Világban élt fizikai létezőnk.A testünk az Ő követeléseivel, hisz ha ez nem működik olajozottan akkor a szellemünknek sincs rá ideje hogy leüljön a nagy dolgokról elmélkedni. Ebben a Világban, nekünk akik szívükön viselik szellemi hovatartozásuk mikéntjét is, úgy kellene navigálnunk, hogy a problémáinkra a megoldást ne az adott politikai elittől várjuk, hisz a megvilágosodott Ember az nem válik politikussá, és vaj mi kevés esélye van rá, hogy ha már hatalomra került, akkor ebből a pozícióból Ő képes lesz megvilágosodni. A létezésünk azonban nem a politikai elit függvénye.
Én is elképzeltem már sokszor, hogy a gyermekemmel mi mindent meg tehetnék , ha csak egy arasszal több lenne a fizetésem. Nos ezért az araszért ma nagyon sokat kell dolgoznom. Így hát dolgozom, és közben azon elmélkedem, hogy minden Embernek az Isteni mértékhez igazodva, mennyivel szebb, és termékenyebb lenne az élete. Eddig idáig jutottam. De ehhez biza kellet az Isteni mérték fogalma, melyet nem az egyháztól kaptam, hanem a megélt valóságom Teremtő Isteni mértékétől. Valahogy muszáj navigálni, mert ha nem teszed, akkor miben leszel különb a politikai elitnél? A probléma megoldását neked kell megtalálni. Amíg kívülről várod, addig tényleg fenn áll ennek a Teremtett civilizációnak a pusztulási lehetősége is. Egymást szeretettel segítve érünk csak magasabb szellemi szintre, hogy végül társadalmi szinten tudjon a szívnek fejet hajtani az ész!

Válasz

Farkas Endre üzente 12 éve

Szia János .

A földi létünk célja minden korszakban úgyanaz volt mint napjainkban.
Az hogy az előző civilizációk mind megszüntek valami módon valóban azt jelenti,hogy valami nem jól müködött a teremtésben .De minden egyes megyszünés után bizonyos változás lett létrehozva az "emberi müködésben"

Volt pl.előző életeinkben ,hogy az ember nagyobb hatalommal,(akarattal történő változtatási lehetőséggel)rendelkezett a fizikai anyag fölött,de a végén ezt nem egymás megsegítésére,hanem inkább egymás ellen használták.
Egyébként ez az erő ,a fizikai anyag fölött napjainkban is minden tíszta lélekkel szűletett és az Igazság törvényeit betratva élő ember számára meg van.Sajnos az egyik dolog ami ezt meg tudja szüntetni az a bizonyos ember saját tudata ,akarata mert ha valaki a tudatával elfogadja,(persze más ráhatása által,ez lehet egyenessen fizikai,de lehet az ember tudatába sugallt gondolatok által is)hogy vele valami negativ dolog történhet azáltal ad lehetőséget annak megtörténésére .

Volt olyan civilizációnk amely azért szünt meg ,ahogy én látom az előttünk lévő amikor az ember nem magában bizott ,hanem egy magát "istennek"beállító a maga erejéből a földi létre hatni egyáltalán nem tudó lényben.Elfogadva az ő akaratát és megvalósítva akarva azt amit ő sugallt neki,még akkor is ha az az emberiség pusztulásához vezetett.
Jelen életünkben ilyenre már nem lesz lehetőség,mert aki maga és az Igazság reje (ez valójában Isten ereje)másban bizik az nem juthat hozzá ehhez a teremtő ,szakrális erőhöz .

Fizikai életünkben az egyik legfontosabb dolog amit az emberek sajnos nehezen tudnak megérteni,hogy minden ember valójában egy tőről fakad,valamilyen formában minden ember testvér .Az embernek nem más ember a valós ellensége .Aki irányitani próbálta az ő érdekei szerint a földi létünket ő csak felhasználja azokat az embereket (főleg a lélekben meggyengült embereket)a saját céljai érdekében.Minél nagyobb mértékben irányítani próbálva az ilyen emberek tudatát,mivel a földi életet csak az emberi tudat irányithatja.De nekünk nem az ilyen irányitott embert kell ellenségünknek tekinteni hanem azt aki őt ilyen mértékben befolyásolja irányitja .A cél nem a más ember,hanem ezen sumák alattomos parazita legyőzése.Ami valójában nem is őt direktben támadó legyőzésére irányuló harcot jelent,hanem annak az elését amit ő teljes erővel próbál megakadályozni,az egész földi tevékenysége erről szól.Az pedig az,hogy az ember fizikai létében teljes öntudatára ébredjen,fizikai élő testét megtartva tudjon kapcsoltba kerülni,egyesülni teljes tudatával,lelkével,és birtokában legyen annak teljes tudásával,lehetőségeivel.Úgyanis az ő hatalma az emberiség fölött ha ezt valamely ember elérii azonnal megszűnik.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Ami meg a vallásokat illeti, nem mások, mint az igazságokra alapozott hazugságok tömkelege, mely azt a célt szolgálja, hogy az emberiséget az igálya alá hajtja, ha kell vérrel verejtékkel, ha kell megsemmisítéssel. Én úgy gondolom teljesen mindegy az emberiség számára, hogy a modern civil uralkodok (legyen akármi a nevük és akármilyen izmus nevében) vagy az egyház akarja igába hajtani. Mint tudjuk egyik sem válogat az eszközökben. Egyik a lelkiismeretre apellálva a másik meg gazdasági vagy egyéb erőszak szervezetre támaszkodva igázgatja a nemzeteket.Ugye nem veszi komolyan azt aki ennyire elhatározott és akár aljas szándékkal ,bármilyen eszközzel törekszik célja felé, azt majd meg fogja állítani, hogy én tele vagyok szeretettel meg hittel, és a kezemben netán egy rózsa füzér?

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Kedves barátom! Az életben ez nem így működik. Tisztázni kellene először is, hogy mely emberekre gondol. Mely korszak embereiről van szó? Teljesen mind egy. Arról van szó, hogy vagy az Atlantiszi társadalom vagy a Mú-nak nevezett korszakról van szó, vagy az előtte élt világ korszakokról van szó mindegyik saját tudásának és vezetőinek esett áldozatául és valamilyen technikai fejlődés nagysága végett csak elérték a saját korszakuk megszűnését. (katasztrófák, vagy bármely kihalásra alkalmas cselekedettel. Ha az újkori emberiséget nézzük mejnek a fejlődése linearitást mutat ugyancsak áll a zászló, hogy előbb vagy utóbb kifogja magát írtani. Megvan nagyon régen, még az ókorból magukkal hozott koreográfiák leírása, hogy kell, hogy lehet a hatalmat úgy gyakorolni, hogy ne tudja magát az emberiség megvédeni. Vagy is a szigorúan vett szeretet meg a múlt relikviái, meg a gének, meg az anyám tyúkja, ez nem fog működni, mint ahogy a múltban sem működött. De kemény összefogás, nyilt lélek és szándék az már valami. Akkor sem fog áldozat nélkül menni. Ugyan is a hatalmon lévő elit nem fog malmozni ,azért mert mi meg elégeltük a hülyítést, nem tetszik, hogy éhezünk.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Igen, valóban ez a lényege!
De ezt nem szabad elvonatkoztatott fogalom szinten kezelni.
Amikor valakit nagyon szeretsz, de Ő gonosz veled, akkor biza Te oda adod a Te szeretetedet akkor is ennek az embernek , ha nem érdemli meg.
Ez is áldozat vállalás. mert amikor Te szeretsz valakit, akkor a viselkedéseddel megmutatod neki akaratlanul is természetes módon Isten békességét a szeretetben.Ekkor az "Oroszlán"akaratán kívül, szépen lassan változni kezd.Persze azért létezik az áldozat vállalásnak határa, de azt a Te józan értelmes elmédnek tükröznie kell, hogy hol ez a határ. Ha az illető ezt áthágja, akkor Isten nem kényszerít( addig se tette) arra hogy tovább szeresd őt........A szabad akarat a tiéd.....

Válasz

Papp Laci üzente 12 éve

Az áldozatvállaláast a vallás úgy kezeli,hogy valamit ami fontos neked oda kell adnod istennek és ezáltal megtisztulsz.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Szia Attila!

Biza nagyon hálás amit írtál!
Akkor is áldozatot vállal az Ember amikor nem akar,sőt észre sem veszi, mert szeretet nem létezik áldozat vállalás nélkül, de ezt az Emberek nem élik meg teherként, ha az az áldozat a szeretetükből fakad! Ez a lényeg .
Örülök hogy a szeretetünk körbeér. Ez teremti az új világot!
Sok sok ölelést küldök nektek!
Évi!

Válasz

v. a. üzente 12 éve

Most megérintett a gazdagság, a belőletek áradó gazdagság!
Jó, hogy tetszett az írás, nagyon jó, hogy ugyanazt a dolgot sok irányból is meg lehet közelíteni és az eredmény mindíg ugyanaz. Mint amikor a festők csendéletet készítenek, körbeülik az asztalt és ugyanazt a virágot mindenki máshogy látja. Azt hiszem erről szól az élet, egy-ugyanazt sokféleképpen megélni, megtapasztalni. Jó, hogy különbözünk egymástól, így tudunk egymástól tanulni. Gyönyörűséges, mikor felvállalja önmagát és kibontakozik egy ember. Ez az igazi értelme az életnek!
Úgy gondolom, hogy a régi múltból nagyon sok jó dolgot kell továbbvinnünk a jövő felé, de vannak amiket el kell hagynunk, mert bebizonyosodtak, hogy nem jók. Azt hiszem az áldozatvállalás egy ilyen dolog - nem jó semmire sem - sokan vissza is élnek vele. Ha megéljük a pillanatot tudjuk, hogy nem kell "eszetlen"dolgokat cselekednünk ahhoz, hogy közel kerüljünk a teremtőhöz.
Hát tegyük ezt: áldozat helyett éljük meg a pillanatot.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Az én utam abban különbözik csak a tiétektől hogy többet vállalok be Isten akaratát beteljesítve, mint az ,aki még csak keresi az Igazságot.
Ezt azért teszem , mert belső kényszer. Nem vagyok elesett. Sosem voltam!
Harcos természettel vagyok felruházva, de azt mélységes szeretettel élem meg.Senki ne akarjon se több se kevesebb lenni , mint aki, de azt Isten felé hálával tegye.És legyen méltó arra a rangra ahová Isten az Ő áldozatával fölemelte magához!
Szeretettel!
Évi!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Endre !
kedves Barátaim!

Nagyon messziről kezdem!
Mivel az Univerzum , bár ezt már mindenki kapisgálja , nem a holt anyagról szól,hanem az anyag és a szellem egységéről, így mi is beletartozunk ebbe az Egységbe. A földi civilizációnk az időszámításunkat megelőző időkben igen heterogén fejlődési szinten állt.
A Bibliai idők elötti időket a szájhagyomány , kinyilatkoztatások, valamint a történelmi ásatások Őrzik! Ez már tartalmaz annyi információt ami lehetővé tette hogy az Ember felismerje hogy nem csak anyagi szinten létezhet élet.
Ezt a BIBLIAi tanítások mivel a BIBLIA az egész világon elterjedt, az Ember fiainak tálcán nyujtotta hogy szembesüljenek vele!
Ha kezedbe veszed a BIBLIát még az Óriásokról is olvashatsz benne, akik így írja a BIBLIA A Föld lányainak szerelmesei lettek, és egy időre benépesítették a gyermekeik a Földet. Az Óriások azonban először szellem teremtményként léteztek, azaz, testetlen formában és a Föld lányait látva és megkívánva Őket maguknak, öltöttek formát! A teremtés a Magból indult és azzal alkot egységet , de mint az Ember is aki egy és megismételhetetlen lényként érzékeli önmaga létezését, a szellemteremtmények ugyan ezen szellemi síkon érzékelik létüket, viszont tisztában vannak a Teremtő képességükkel, , amit még mi csak most kezdünk felfogni.
A BIBLIA úgy írja le azon teremtményeket akik közvetlen hatással vannak a mi gyakorlati életünkre hogy angyalok. Azt az angyalt pedig aki szembe fordult az Univerzum urával hogy Vádló.
Mert irigységből sértődöttségből , hatalom vágyból el akarta hitetni az Univerzum teremtményeivel hogy az Ő teremtő ereje az ami egyenrangú a Maggal! Amikor arról beszélünk hogy szakrális, akkor olyan fogalom körbe gyömöszöljük a szellemi síkon folytatott párbajt, ami még mindig a saját Emberi léptékünket tükrözi.
A BIBLIa az Univerzum urának első teremtményeit nagyon nagy hatalmúaknak írja le, ami érthető, hisz a létezés alapvető törvényszerűségeit hivatottak fenntartani, és belőle fakadtak.Ők testetlen szellemteremtmények, akik maguk is képesek a teremtésre .
Ha belegondolsz a szellemiséged erejének teremtő voltába, akkor nyilvánvalóvá válik hogy amit eddig minden áron kivetettél a tudatodból az ott szunnyad kapukkal lezárva.
A kapuk azért vannak mert ha kinyitod beleláthatsz olyan dolgokba, amit a Te emberi elméd nem képes feldolgozni. Amikor egy EMBER a létezése határait feszegeti, akkor nyitva hagyhat kapukat , amik nem zárulnak be többet, és azok az élmények ami a tudatába szivárognak megbonthatják egészséges Emberi elméjét.
Az áldozat fogalma egyenrangú a megváltás fogalmával.Isten módot adott
a vádlónak hogy bebizonyítsa magáról azt amit állít.
Ezért kapott szellemi hatalmat a Föld fiai és lányai szellemiségén.
A Krisztusi áldozatra azért volt szükség mert az Emberek szellemisége a vádló szellemiségét tükrözte vissza. Azaz nagyon mélyre merült az önzés a félelem és az akarnokság bugyrában. Mivel a Földön élők sokasága Isten gyermekei nem vádlóé, igy isten ezzel a szakrális áldozattal visszavette a vádlótól a hatalmat az Ember fiai felett.
Az hogy mi ezt nem érzékeljük ez azért van mert az Ember fiai megtagadják Jézus áldozatát, így az áldozatvállalás nem töltheti be a szellemiségükben annak szánt szerepét!
Mivel Krisztus Ember alakot öltött hatalmas gyönyörűséges szellemiség, az az Ember aki azt mondja, Kivagyok én hogy megkérdőjelezzem hatalmadat az Isten sarujához tapadt porszemmé tud válni. Elismeri azt az Erőt ami az életét képes Isten közelébe emelni!
Nem mártírrá kell válnia a magyar Embernek, hanem az elsőkké akik visszaszerzik Emberhez méltó életüket Istennel!
Köszönöm hogy éberek, vagytok!
Szeretettel! Évi!

Válasz

Farkas Endre üzente 12 éve

Szia Éva .

Ezt Te írtad Attilának .

""Ennél tisztábban, szebben, és érthetőbben még nem írta le senki a felemelkedés útját!Se hozzá tennem sem elvennem belőle nincs mit! ""

Ez arra utal,hogy megértetted ar írás lényegét,viszont ez az utolsó kommented meg inkább azt sugallja,hogy semmit nem értettél belőle.

A szakrális jelentése ,legelábbis ahogy én tudom az (ill.annak kellene lenni,de most már sok mindenre rá aggatják),hogy valami fizikailag,fizikai erő által sérthetetlen ,tehát fizikailag neki kárt okozni nem lehet .
Ha valamely tárgyról,vagy tájról van szó akkor valószínüleg egy masabb tudati energia védi,ha emberről akkor azt csak az ő tudata,vagyis amig ő a tudatával nem fogadja el ,hogy vele valami negativ dolog történhet akkor nem is történik .Itt az ember tudatának a támadása a lényeg ,hogy rátudják venni arra,hogy valami miatt elfogadjon valami számára negativat.Vagy a másik megoldás valaki ellen,hogy valami rossz dologra,bünre sikerül rávenni ami később már ővele is megtörténhet mert ha valaki valami rossz tettet elkövet más ellen az már ellene is elkövethető,az ellen már nem védi meg az Igazság (Isten)ereje.

A Magyaroknak nem ádlozatoknak kell lenni ,hanem a cél ,az önmaguk,önmagunk megvalósítása .
Egyáltalán kinek ,miért tartoznánk áldozattal?
Sőt egyáltalán mit jelent az,hogy áldozat ?
A szó eleje eléggé ismert .
Mint :ál=hamis ,áld =hamísit ,áldd = hamísitsd ,vagyis tedd hamissá te is.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

A szakrális tudás valóban az egyes Ember áldozat vállalásához is köthető.
De nem ez a feltétele!
Az aki nem Isten útjain keresi a tudást, annak valószínűleg érthetetlen, és elfogadhatatlan a Krisztus áldozat!
Az áldozatot a szakrális áldozatot értünk Krisztus felvállalta.
A magyarok abban különböznek más népektől hogy hamarabb azonosulnak a szakrális áldozat elfogadásával, és az azt követő tudás megszerzésével, mint azon kultúrák népei , ahol az áldozat vállalás nincs a génjeikbe kódolva.Nem véletlenül hangzik el a" magor eredetű" kifejezés a magyarok Ősi létezését kutatók tollából.
Ez a nép, először csak egy maroknyi népcsoportként létezett, és a vándorlásai útján nőtte ki magát néppé!
Jézust Isten tette képessé az" Univerzum Úr -a "hogy ezt az áldozatot megtegye.De előtte megmutatta hogy milyen az az Isten ember akivel azonosulnunk érdemes!
Ezt a Biblia úgy hívja hogy Krisztus magára vette a bűneinket,és ezért szenvedte el a kínhalált.A szakrális áldozatot mely felszabadítja az embert arra a tudati szintre hogy ne kövessen el ellentéteset, mint amit a lelkiismerete súg. Az Emberek fiainak ezt kellene először megérteni és elfogadni, hisz a genetikai kód egészséges és Krisztus meg is nyitotta azt. A szabadságot amit a szabad akaratban az áldozat vállalás fölszabadított a lelkiismeretünk szabadságában kell éljük.Aki tudni szeretné hogy ez mit takar, annak első sorban a szakrális üzeneteket nem szabad összekeverni a világban használt nyelvezettel, mert alapból rossz vágányra visz.
A BIBLIA-i tanítás rengeteg szakrális üzenetet hordoz, de nagyon kevés azon Emberek köre aki ezt helyesen tudják lefordítani.
Amit nem helyesen értelmezel az lelkiismereti problémákhoz vezethet.
Ezt használta ki minden idők legnagyobb csalásához az egyház! A lelkiismeret furdalás nem azonos a lelkiismeret szabadságával. A lelkiismeret furdalást a vádló váltja ki azokból akik nem követtek el semmit! Védtelenek abban a körülményben ami bekövetkezett.
A lelkiismeret szabadséga abban áll, hogy ha felismered a szakrális áldozatot amit érted hoztak, akkor nem akarsz a tudatoddal olyan cselekedeteket elkövetni ami romboló hatású.Sem magad, sem pedig az Egység rovására. Ez az út nem egyszerű......
Ennek valóban 2 fázisa van.
Az első amikor tudatodra ébredsz, a második amikor a tudatod ami felszabadult Egyé akar válni Egységet akar teremteni a többi Ember ,vagy ismeretlen létezők tudatával. Ez valóban szakrális. És ez az ami hosszú távon a felemelkedésünket szolgálja nem csak a tudati de anyagi szintünkön is.
Köszönöm hogy éberek vagytok!
Szeretettel!
Évi!
A "nem mások irányítanak" kifejezés tökéletes.Mert amit nem mások irányítanak ott a te szellemiséged szabadon szárnyalhat, és épülhet!

Válasz

Farkas Endre üzente 12 éve

Sziasztok .

Csatlakozom Évához ,az írásról alkotott véleményében,valóban nagyon jó ,nagyrészt én is hasonlóan látom a dolgokat .
Olvasgatok az oldalon már egy ideje,de eddig ez a legjobb amit olvastam .

Elolvastam többször is ,egy mondatot találtam amiben nem tudom,hogy tudatosan ,vagy nem került a "nem" szó,mert így egy kicsit félreérthetőnek látszik a mondat ,szerintem anélkül sokkal érthetőbb lenne.

""Ezért nagyon fontos, hogy ráébredjünk arra a valóságra, melyet nem mások irányítanak, és manipulálnak a mi jóra való passzivitásunk kihasználása által pusztán egyetlen céllal, hogy uralkodhassanak felettünk. ""

Persze akik irányítanak,manipulálnak ők csak a mi tudatunkra tudnak hatni,azt tudják befolyásolni ,azon keresztül elérve amit szeretnének.
Mivel nekik saját teremtő erejük nincsen,ezért azon emberek tudatát "bombázzák"azzal amit ők szeretnének megvalósítani akiknek meg van ehhez a teremtő erejük.Ha a földi fizikai hatalmon lévő"emberek"nincsenek is teljesen tísztában ezzel,de az őket irányító és használó lény teljes mértékben tísztában van a földi lét müködésével és az emberi tudat teremtő erejével ,amely valójában minden fizikailag megtörténhető dolog alapja.Ezért aki irányítani akarta a földi életet annak elsősorban az emberek tudatát kellett irányitani.

Ahogy én látom ez a kozmikus tudathoz való kapcsolódás nem egy egyből a jelenlegi tudatunk által vele való közvetlen kapcsolatként elérhető kapcsolat .
Ezzel az ember lelke (már aki még megőrízte)közvetlen kapcsolatban van .Nekünk a jelenlegi tudatunkkal elsősorban nem mást mint a saját lelkünkkel való kapcsolatot kell megtalálni .Ami ezt egy kicsit nehézzé teszi,hogy a lelkünkkel való kapcsolatot nem szavakkal hanem érzésekkel van lehetőségünk meg találni.
Ez nagyrészt az ember jól felépített energetikai rendszerén keresztül müködik .Természetesen elengedhetetlen hozzá az ember akarata ,hogy akarja ezt,mivel ez egy fő mozgató erő,viszont ez mellett nagyon fontosak az ember érzései.Mert a negativ ,rossz érzések pl.félelem ,büntudat,gyülölet stb.olyan negativ szellemi energiák amelyek mind lezárják az ember egy-egy szellemi csakráját amelyek lezárása(vagy fel sem nyilása) viszont megakadályozza a lelkünkkel való közvetlen kapcsolatot .A jelenlegi földi hatalom,társadalom szándékosan úgy van felépitve,hogy ezen negativ érzelmek bőven tudjanak "adni"mindenkinek.
Ahhoz,hogy valaki valamit amit el szeretne érni,megszeretne találni,megszeretne tapasztalni alapvető feltétele,hogy olyanná kell válnia mint az amit keres,amivel azonosulni akar .

Pl.sokan keresik Istent miközben magukat csak egy kis bünös ,csak kuncsorgásra képes porszemnek tarják .Hát éppen az ilyenek azok akik őt ebben a formában soha nem fogják elérni,mert az Ő tuljadonságai pont homlok egyenest ellentétesek ezekkel .

A földi létünkben a szabad akaratot a jelenlegi tudatunk (ego-nk)kapta,ezért is tetszett az írásban a hamis ego megfogalmazás .Mert erre az egonkra mint egészséges jelenlegi tudatunkra bizony nagyon nagy szükségünk van .Ezt nem kell megtagadni,meg főleg nem eladni,hanem tudatosan a teremtésre használni.
Ennek a müködése ahogy én tapasztaltam több szintü .
Az alap a valakinek csak fizikai szintü,tettek alapján történő teremtése.De ahhoz,hogy az illető tovább tudjon lépni előtte a fizikai szintü teremtéseit őrá visszahatóan saját magának is át kell élnie .Következőben van amikor már az ember kisugárzott gondalata is ha nem is azonos mértékben a kisugárzott dologgal de szinte azonnal visszahat rá .Pl ha valakinek akár csak hirtelen felindulásból is rosszat vagy akár a halálát akarja valaki akkor az azonnali visszahatásnak köszönhetően abba az illető betegedhet,rokkanhat bele,persze ha valaki tudatos ezen dologban akkor egy idő után "kigyógyúlhat"ebből,de ha nem és inkább orvoshoz fordul akkor ők már nagy eséllyel képesek véglegesen beteggé kezelni.
Ez egy tanuló idő az ilyen szinten lévő emberek számára ,ahogy látom aki ezt túl éli az ő számára érkezik el a szakrális erő lehetősége (ez az ami miatt a Magyarokat ilyen kitartóan üldözték évezredeken keresztül),amikor már az akarata,tudati energiájának kisugárzása közvetlenül fizikai megnyilvánulássá válik.

Szakrális erő valójában nem más mint az Teremtő ereje amely az Ember tuidatának irányításával idő és anyag fölötti hatalommal rendelkezik .

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Azt kívánom...( bocsi)
A fejem tetejétől a sarkamig libabőrös lettem az örömtől .
Az pedig egyet jelent az írás Istentől eredő üzenet voltával!
Köszönöm!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Drága Attila!
Szeretettel Köszöntelek!
Ennél tisztábban, szebben, és érthetőbben még nem írta le senki a felemelkedés útját!Se hozzá tennem sem elvennem belőle nincs mit!
Hálás vagyok érte végtelenül!
Az kívánom teljes lélekerőmmel, hogy a soraidat mindenki elolvassa aki él és mozog.....
Ölellek!
Évi!

Válasz