Raszta raszta üzente 11 éve

"Azt hiszem, hogy a majomszeretet valójában nem majom-tudat."
Én is azt hiszem. Talán inkább a majom-tudat okozza a majomszeretetet

Azt hiszem, hogy ha a majom-tudat okozza a majomszeretetet, akkor a majomszeretet valóban majom-tudat. :-)

Azt hiszem, megértjük magunkat és így önfeledten nevethetünk. :-)))

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

:)

Válasz

T. Lajos üzente 11 éve

Ki a francot érdekel, hogy milyen származású volt Jézus? Mit számít az? kinek? És mit? Ez a kérdés kb. annyira fontos mint, hogy milyen márkájú szivart szívott Churchill, vagy hogy mitől pusztultak ki a dínók. Szörnyű! A minap megosztottam egy videót a fa..búkon, óriási lehetőséget tár fel a kis hazánk számára. Mit gondoltok hányan osztották meg? ketten. emellet az fontosabb, hogy jézus zsidó volt-e? esetleg indiai? vagy cigány? Mit számít ez most? Bemásolom ide a videót: http://www.youtube.com/watch?v=O_-GFL1Ydns&feature=share Ez aktuális. De az elvakult elmék számára láthatatlan...... siralmas.

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Azt hiszem, hogy a majom-tudat okozza a majomszeretetet.
Azt hiszem, hogy a majomszeretet okozza a majom-tudatot.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

"Azt hiszem, hogy a majomszeretet valójában nem majom-tudat."
Én is azt hiszem. Talán inkább a majom-tudat okozza a majomszeretetet

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Szeretni az otthonukat szétdaraboló majmokat nem mindig könnyű, főleg nem 'egy másik' önmarcangoló majomnak, de azt hiszem, hogy a majom-tudat a változás lehetőségét hordozza magában.
Azt hiszem, hogy a majomszeretet valójában nem majom-tudat.

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

:)

Válasz

Mátis Éva üzente 11 éve

Tökéletesen mindegy, hogy Jézus genetikailag milyen rasszhoz tartozott.
A régió hivatalos nyelve abban az időben az arámi, a görög és a perzsa
voltak. (majd a hóditó rómaiak latinja.) Jézus az arámit beszélte...
Az, hogy Jézus a palesztinai Bethlehemben született-e, ahogy az Evangéliumban olvasható, vagy Ézsaiás többszáz évvel korábbi próféciájában tökéletesen mindegy. A szellemi hatásán van - vagy kellene, hogy legyen a hangsúly!!! A farizeus Nikodémusszal beszélgetve azt mondta;
"A mi testtől születik test az, és a mi a Lélektől születik, lélek az.
....Szükség néktek újonnan születnetek." (vagyis a Lélek által!!!)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A majomszeretet valóban majom-tudat.

Válasz

Raszta raszta üzente 11 éve

Százezer tényben ázva
Árván, a tényekben rothadva.

Tények börtöne lett,
Emberi lények otthona.

Igazság,
Szabadság,
Szeretet,
Eszmékbe záratva nem több,
Csak ostobaság,
Csak majom-tudat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Azon múlik minden, hogy milyen jel van kódolva az ember DNS-ében: ₤, $, vagy †

Válasz

Murányi Tamás üzente 11 éve

Jézus NEM volt zsidó!
Jézus - az akkoriban már nem létező - a Pártus birodalom hercege volt, aki az ősi vallást a SZERETET vallását hirdette. Ez az a vallás, amit a Szíriuszi öseinktől örököltünk ANAHITA-tól. Ezek tények. ARVISURA.
Amani

Válasz

v. a. üzente 13 éve

Laci, azt hiszem értem mire gondolsz, fontos a tényekkel való szembesülés, e nélkül vak az ember, csak bolyong tétlenül. Vagyis fontos a helyes látísmód, de a megoldás korántsem ilyen egyszerű.
Ha megnézzük a történelmet, szinte minden konfliktusban az értelmetlen, erőszakos ellenállást választotta a magyarság, ami nem vezetett megoldáshoz. ( a vér csak vért szül ) Ma már világosan látni, hogy nem jó irányba vezetett ez az út. A háború helyett a megújuláshoz más utat is lehet választani Persze az sem lehet megoldás ha valaki birkává válik. De bárki tanulhat a saját hibájából és egy új stratégiát dolgozhat ki: tudatossá válik. Vagy legalábbis elindul a tudatosság útján. Aki ezt teszi sorra nyílhatnak meg előtte az eddig ismeretlen lehetőségek. Lehetőség pedig van bőven. A lényeg a szemléletmód váltásban van, ha valamiről bebizonyosodik, hogy nem jó, akkor változtatni kell. Elősször a hozzáálláson, a többi már csak részletkérdés.
Ha azt hiszed, hogy nem tehetsz semmit, akkor tévedsz. Igenis nagy hatalom vagy. Gondoljunk csak a pénzre: az ország fizetőeszközének egy része a Te kezeden megy keresztül. Mivel a pénzmozgás energiaáramlás is egyben nem mindegy hová irányítod ezt az energiát, mert ezáltal éltetsz bizonyos cégek mögött meghúzódó szándékokat, embereket. És mint tudjuk nem mindenki jó szándékú. Elég ha végiggondoljuk: mi van akkor, ha senki sem vásárolna egy hazug üzlethálózatnál, hiszen Te döntöd el hová mész be. Ez a cég csődbe jutna. Ez az egyszerü ember fegyvere. Lehetne hasonló megoldásokat is keresni, hisz a felelősség a miénk használjuk hát az eszünket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

http://hirek.csillagaszat.hu/szaturnusz_egyeb/20091218-szaturnusz-hatszog.html
http://www.csillagtortenelem.hu/index.php?part=jupiter Ime,a két "csillag"!
A Szaturnusz,mint a zsidók csillaga és az "Árpádsávos" Jupiter,mint a magyarok csillaga.

Válasz

Papp Laci üzente 13 éve

Ferenc igazad van egyetértek veled egyáltalán nem mindegy,teljesen más megközelítést ad a dolognak. Az eredmény az,hogy abűnözőkből lesznek a kiválasztottak,csalás és történelemhamisítás által.Minden befolyásos helyen ott vannak.Azt képzelik magukról,hogy ők többek és nmecsak képzelik de el is hitetik a többi nemzettel hogy így van. Mi megtudjuk állítani ezt a folyamatot ne legyünk birkák ha kell akkor erővel áljunk ellen,mert ha nem tesszük elnyomnak bennünket és elveszünk.

Válasz

dudás ferenc üzente 13 éve

Nem mindegy az,hogy valaki zsidónak vagy zsidók közé születik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon tetszett a cikked!Én is ezt teszem pont ,nagyon szeretném ha legalább egyszer megajándékoznál bennünket egy cikkel !

Válasz